Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60303 City Joulukalenteri

Joulukalenterin täydeltä LEGO yllätyksiä!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO City Joulukalenteri
SKU 60303
Kappaleita 349
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. syyskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60303 City Joulukalenteri kuvaus

  • 5 vuotta täyttäneet lapset viihtyvät kekseliäissä leikeissä joulukuun jokaisena päivänä LEGO® City Joulukalenterin (60303) ansiosta. Siinä on upeita minirakennelmia, hauskoja hahmoja LEGO City tv-sarjasta ja upeita tarvikkeita.
  • Joulukalenterissa on LEGO® City Adventures tv-sarjan minihahmot Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper ja Fendrich sekä rakennettava Duke DeTain -lumiukko ja talvinen City-leikkialusta.
  • Lapsista on kiva laskea päiviä jouluun näiden hienojen mallien, hauskojen minihahmojen ja esiin taitettavan leikkialustan avulla. Leikkialustalla lapset voivat rakentaa ja leikkiä omia jouluisia LEGO® City seikkailujaan!
  • Etsitkö hienoa lahjaa 5 vuotta täyttäneelle lapselle? Tämä joulukalenteri on mainio lahja LEGO® City Adventures tv-sarjan faneille ja lapsille, jotka tykkäävät hienoista leluista ja luovista leikeistä.
  • LEGO® City Joulukalenteri on 26 cm korkea, 38 cm leveä ja 7 cm syvä.
  • Paristoja ei tarvita! Joulukalenterin rakennettavat LEGO® lelut ja hahmot toimivat pienten lasten mahtavalla mielikuvituksella. Jouluiset leikit voivat alkaa heti – joka päivä!
  • LEGO® City Joulukalenterin jokaiselle yllätykselle on helposti seurattavat painetut rakennusohjeet jokaisen luukun takana. Ohjeiden avulla uudetkin rakentajat nauttivat omien lelujen rakentamisesta.
  • LEGO® City Joulukalenterit sisältävät värikkäitä minirakennelmia ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin – kehittäen lasten fyysisiä ja luovia taitoja.
  • Kaikki LEGO® palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® City rakennuslelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.