Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60303 City Joulukalenteri

Joulukalenterin tydelt LEGO ylltyksi!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO City Joulukalenteri
SKU 60303
EAN 5702016911619
Kappaleita 349
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60303 City Joulukalenteri kuvaus

Jännitys tiivistyy sitä mukaa, kun LEGO City Joulukalenterin (60303) luukkuja avataan. Lapset voivat laskea päiviä hauskojen minirakennelmien, suositun LEGO City Adventures tv-sarjan hahmojen ja hienojen tarvikkeiden avulla. Taita esiin talvinen City-leikkialusta, joka luo puitteet loputtomille mielikuvitusseikkailuille.

Hauskoja malleja, joiden rakentaminen sujuu nopeasti ja vaivatta
LEGO City Joulukalenteri on hieno lahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Jokaiselle yllätyslelulle on helposti seurattavat rakennusohjeet, joiden avulla uudetkin LEGO rakentajat nauttivat hauskasta rakennus- ja leikkielämyksestä.

Hienoja jouluisia leluja lapsille
LEGO City Joulukalenterit ovat täynnä inspiraatiota, joulunodotusta ja ihania yllätyksiä luovista leikeistä pitäville lapsille. Tämän kalenterin rakennettavat lelut, LEGO City Adventures tv-sarjan hahmot ja tarvikkeet voi myös yhdistää aiempiin LEGO lelusetteihin, mikä tietää enemmän hauskoja leikkejä.

  • 5 vuotta täyttäneet lapset viihtyvät kekseliäissä leikeissä joulukuun jokaisena päivänä LEGO City Joulukalenterin (60303) ansiosta. Siinä on upeita minirakennelmia, hauskoja hahmoja LEGO City tv-sarjasta ja upeita tarvikkeita.
  • Joulukalenterissa on LEGO City Adventures tv-sarjan minihahmot Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper ja Fendrich sekä rakennettava Duke DeTain -lumiukko ja talvinen City-leikkialusta.
  • Lapsista on kiva laskea päiviä jouluun näiden hienojen mallien, hauskojen minihahmojen ja esiin taitettavan leikkialustan avulla. Leikkialustalla lapset voivat rakentaa ja leikkiä omia jouluisia LEGO City seikkailujaan!
  • Etsitkö hienoa lahjaa 5 vuotta täyttäneelle lapselle? Tämä joulukalenteri on mainio lahja LEGO City Adventures tv-sarjan faneille ja lapsille, jotka tykkäävät hienoista leluista ja luovista leikeistä.
  • LEGO City Joulukalenteri on 26 cm korkea, 38 cm leveä ja 7 cm syvä.
  • Paristoja ei tarvita! Joulukalenterin rakennettavat LEGO lelut ja hahmot toimivat pienten lasten mahtavalla mielikuvituksella. Jouluiset leikit voivat alkaa heti – joka päivä!
  • LEGO City Joulukalenterin jokaiselle yllätykselle on helposti seurattavat painetut rakennusohjeet jokaisen luukun takana. Ohjeiden avulla uudetkin rakentajat nauttivat omien lelujen rakentamisesta.
  • LEGO City Joulukalenterit sisältävät värikkäitä minirakennelmia ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin – kehittäen lasten fyysisiä ja luovia taitoja.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO City rakennuslelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.