Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Rakettistunttipyörä 60298

Lennokkaita stunttiseikkailuja LEGO City tv-sarjan sankarin vauhdissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Rakettistunttipyörä
SKU 60298
EAN 5702016911596
Kappaleita 14
Sarja LEGO City
LEGO hinta 6,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Rakettistunttipyörä 60298 kuvaus

Lapset voivat leikkiä vauhdikkaita ilmalentoja vauhtipyörällä toimivalla LEGO City Rakettistunttipyörä (60298) lelusetillä. Setissä on upea stunttimoottoripyörä ja LEGO City Adventures tv-sarjan lennokas hahmo Rocket Racer – täydellinen parivaljakko huikeisiin stunttiesityksiin.

Hieno rakennus- ja leikkielämys 5 vuotta täyttäneille lapsille
Lelusetti sisältää selkeät rakennusohjeet. Lisäksi voit asentaa älypuhelimeen tai tablettiin ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen, joka sisältää ilmaiset Instructions PLUS ‑ohjeet. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet auttavat pieniä LEGO rakentajia kehittymään nopeasti mestarirakentajiksi.

Lapset esityksen tähtinä!
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan tarinan keskiöön vauhtipyörällä toimivien moottoripyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat todelta tuntuviin roolileikkeihin. Yhdistä LEGO City Stuntz universumin settejä, niin saat leikkeihin vieläkin ällistyttävämmän huikeita stunttitemppuja!

  • Lasten mielikuvitus pääsee lentoon LEGO City Rakettistunttipyörä (60298) lelusetin parissa. Siinä on vauhtipyörällä toimiva moottoripyörä ja LEGO City tv-sarjan lennokas stunttisankari Rocket Racer.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen upean vauhtipyörällä toimivan stunttimoottoripyörän. Mukana on myös LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu Rocket Racerin minihahmo.
  • Lapset virittävät stunttimoottoripyörän vauhtipyörän työntämällä moottoripyörää. Sitten he voivat esittää sillä upeita hyppyjä ja ilmatemppuja.
  • LEGO City Rakettistunttipyörä lelusetti on hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille ja stunttitemppujen ystäville.
  • Valmiiksi rakennettuna Rakettistunttipyörä on 3 cm korkea, 6 cm pitkä ja 2 cm leveä.
  • Yhdistä Rakettistunttipyörä-lelusetti muihin LEGO City Stuntz tuotesarjan leluihin, niin saat leikkeihin lisää toimintaa.
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Interaktiiviset rakennusohjeet auttavat lasta kehittymään mestarirakentajaksi!
  • LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa hienojen leluajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat kekseliäisiin tarinoihin ja oikean elämän tapahtumiin perustuviin roolileikkeihin.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO rakennuslelut testataan perusteellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.