Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Stunttishow’n areena 60295

Upea Stunttishown areena -lelusetti lasten iloksi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Stunttishow’n areena
SKU 60295
EAN 5702016912548
Kappaleita 668
Sarja LEGO City
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Stunttishow’n areena 60295 kuvaus

LEGO City Stunttishow’n areena (60295) leikkisetti sisältää vauhtipyörällä toimivan lelumoottoripyörän ja tarvikkeet huikeisiin stuntteihin. Lapset voivat lennättää stunttipyörää tulirenkaan läpi, heittää voltteja ja tehdä stuntteja 2 siistillä monsteriautolla. Stunttitemppumoduulit on helppo järjestää uusiksi erilaisia esityksiä varten. Sisältää 6 minihahmoa, joista 3 on LEGO City tv-sarjan hahmoja.

Rakentelu- ja leikkielämys 6 vuotta täyttäneille lapsille
Stunttishow’n areena sisältää painetun rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla LEGO rakentaminen on lastenleikkiä.

Lapset esityksen tähtinä!
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle roolileikkeihin innostavaa toimintaa vauhtipyörällä toimivien pyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. LEGO City Stuntz universumin setit ovat täynnä toimintaa: yhdistä ne toisiinsa, niin hauskuuskerroin kasvaa entisestään!

  • Luo puitteet toiminnantäyteisille leikeille tällä LEGO City Stunttishow’n areena (60295) lelusetillä. Setin upeiden varusteiden avulla voit järjestää haasteita ja upeita kilpailuja, jotka saavat yleisön villiintymään.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen 2 monsteriautoa, 2 autoa kasaan painuvine kattoineen, tulirenkaan, ramppeja, vauhtipyörällä toimivan stunttipyörän, nakkisämpyläkioskin, palkintokorokkeen, 6 minihahmoa ja muuta.
  • Lapset pääsevät järjestämäänupeita tapahtumapaikkoja ja kilpailuja, joissa vauhtipyörällä toimiva stunttipyörä ja 2 autoja murskaavaa monsteriautoa temppuilevat. Yhdistä muiden LEGO City Stuntz tuotesarjan lelujen kanssa, niin leikkien hauskuuskerroin kasvaa entisestään!
  • Ikimuistoinen syntymäpäivä- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille ja stunttitemppujen ystäville.
  • Valmiiksi rakennettuna Stunttishow’n rekka-auto on 11 cm korkea, 14 cm pitkä ja 9 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita. Stunttishow’n areena -lelusetti toimii vauhtipyörän ja lasten mielikuvituksen voimalla.
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet auttavat lapsia kehittymään mestarirakentajiksi.
  • LEGO City stunttisettien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa hienojen leluajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat kekseliäisiin tarinoihin ja todelta tuntuviin roolileikkeihin.
  • LEGO City settien kaikki osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO City settien palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.