Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Murskaava stunttipyörä 60297

Stunttimoottoripyr ja LEGO City tv-sarjan Wallop lasten hauskoihin leikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Murskaava stunttipyörä
SKU 60297
EAN 5702016912715
Kappaleita 12
Sarja LEGO City
LEGO hinta 9,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Murskaava stunttipyörä 60297 kuvaus

Vauhdita lasten leikkejä vauhtipyörällä toimivalla LEGO City Murskaava stunttipyörä (60297) lelusetillä. Setissä on nopea stunttimoottoripyörä ja LEGO City Adventures tv-sarjan uhkarohkea Wallop-hahmo – täydellinen parivaljakko stunttiesityksiin, jotka saavat yleisön villiintymään.

Hauska lelu 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille
LEGO setin selkeät rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta. Voit myös ladata verkosta älypuhelimeesi tai tablettiisi LEGO Building Instructions sovelluksen, joka sisältää Instructions PLUS -ohjeet. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet auttavat pieniä rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi.

Lapset esityksen tähtinä!
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa vauhtipyörällä toimivien moottoripyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat todelta tuntuviin roolileikkeihin. Yhdistä LEGO City Stuntz tuotesarjan settejä, niin saat leikkeihin vieläkin ällistyttävämmän huikeita stunttitemppuja!

  • Vauhdita toimintaa tällä LEGO City Murskaava stunttipyörä (60297) lelusetillä, jossa on vauhtipyörällä toimiva moottoripyörä ja LEGO City tv-sarjan uhkarohkea Wallop-hahmo.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen upean vauhtipyörällä toimivan stunttimoottoripyörän. Mukana on myös LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu Wallop minihahmona.
  • Lapset voivat virittää stunttimoottoripyörän vauhtipyörän työntämällä moottoripyörää ja esittävät sillä upeita murskaus- ja ilmatemppuja!
  • LEGO City Murskaava stunttipyörä on hauska lelu ja hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille ja stunttitemppujen ystäville.
  • Valmiiksi rakennettuna Murskaava stunttipyörä on 3 cm korkea, 6 cm pitkä ja 2 cm leveä.
  • Yhdistä Murskaava stunttipyörä -lelusetti muihin LEGO City Stuntz tuotesarjan leluihin, niin saat leikkeihin lisää stunttitempputoimintaa.
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeetlasten avuksi. Ne löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa hienojen leluajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat kekseliäisiin tarinoihin ja todelta tuntuviin roolileikkeihin.
  • Kaikki LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.