Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Keuliva stunttipyörä 60296

Keuliva stunttipyrsetti ja LEGO City tv-sarjan sankari Raze!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Keuliva stunttipyörä
SKU 60296
EAN 5702016912203
Kappaleita 14
Sarja LEGO City
LEGO hinta 6,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Keuliva stunttipyörä 60296 kuvaus

Lapset saavat uppoutua tuntikausiksi hauskoihin toimintaleikkeihin tämän vauhtipyörällä toimivan LEGO City Keuliva stunttipyörä (60296) lelusetin parissa. Setti sisältää hienon moottoripyörälelun upeiden keulimis- ja lentotemppujen esittämiseen. Nappaa LEGO City Adventures tv-sarjan peloton hahmo Raze mukaan toimintaan, niin kaikki on valmista huikeita stunttiesityksiä varten!

Suunniteltu 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille
Tälle lasten lelusetille on helposti seurattavat painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla LEGO rakentaminen on lastenleikkiä.

Lapset esitysten tähtinä!
LEGO City Stuntz leikkisettien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa vauhtipyörällä toimivien moottoripyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat todelta tuntuviin roolileikkeihin. Lapset voivat yhdistää toiminnantäyteisen LEGO City Stuntz universumin leikkisettejä toisiinsa, niin hauskuus- ja jännityskerroin kasvaa entisestään!

  • Tee LEGO City Stuntz lelujen jännittävä maailma tutuksi 5 vuotta täyttäneille lapsille tämän vauhtipyörällä toimivan stunttipyörälelusetin avulla. Se sisältää myös LEGO City tv-sarjan pelottoman Raze-hahmon.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen superhienon vauhtipyörällä toimivan stunttimoottoripyörän mahtaviin keulimistemppuihin sekä LEGO City Adventures tv-sarjasta tutun Razen minihahmon.
  • Stunttimoottoripyörän vauhtipyörä viritetään työntämällä moottoripyörää. Pyörä on valmis upeisiin keulinta- ja lentotemppuihin!
  • LEGO City Keuliva stunttipyörä on hieno syntymäpäivä- tai yllätyslahja toimintalelujen parissa viihtyville lapsille.
  • Valmiiksi rakennettuna Keuliva stunttipyörä on 3 cm korkea, 7 cm pitkä ja 2 cm leveä.
  • Yhdistä stunttipyörälelusetti muihin LEGO City Stuntz stunttileluihin, niin saat leikkeihin lisää hauskoja hahmoja ja ällistyttävän huikeita stunttitemppuja!
  • Setille on painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet, jotka tekevät LEGO rakentamisesta lastenleikkiä. Ne löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO City stunttisettien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa hienojen leluajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat kekseliäisiin tarinoihin ja todelta tuntuviin roolileikkeihin.
  • Kaikki LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.