Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Poliisin partiovene 60277

Kelluva poliisin partiovene ja LEGO City tv-sarjan hahmoja

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisin partiovene
SKU 60277
EAN 5702016912111
Kappaleita 276
Sarja LEGO City
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Poliisin partiovene 60277 kuvaus

Tämä kelluva LEGO City Poliisin partiovene (60277) sisältää paljon vaikuttavia juttuja, kuten yksityiskohtaisen valvonta-aseman ja valvontalennokin. Lapset voivat laskea sukeltajan ja sukellusskootterin vesille ja vipua kääntämällä laukaista verkonheittimen, jolla rosvojen minisukellusvene saadaan haaviin. Mukana on 5 minihahmoa, kuten Gracie Goodhart, Frankie Lupelli ja Hacksaw Hank LEGO City Adventures tv-sarjasta.

Hauska ja helppo rakentaa
Sisältää selkeät rakennusohjeet ja InstructionsPLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin ladattavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla aloittelevat LEGO rakentajat kehittyvät nopeasti mestarirakentajiksi!

Hienoja leluja lapsille
LEGO Cityn poliisilelusetit vievät jännittäviin leikkeihin, jotka kuvaavat arkista elämää hauskalla ja kekseliäällä tavalla lasten rakastamien realististen ajoneuvojen ja inspiroivien hahmojen avulla.

  • Lapset voivat leikkiä LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttuja tapahtumia tällä kelluvalla poliisin partioveneellä. Siinä on paljon jänniä ominaisuuksia ja mukana on hassuja hahmoja LEGO City tv-sarjasta.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen kelluvan poliisiveneen, huikean hienon valvonta-aseman ja vankilan, lennokin, sukellusskootterin, minisukellusveneen sekä LEGO City tv-sarjan hahmoja ja leluhain hahmon.
  • Lapset voivat purjehtia leluveneellä vedessä,napata rosvot verkonheittimellä, ampaista matkaan sukellusskootterilla vipua kääntämällä ja keksiä seikkailuita, joiden pääosassa ovat pakkaussisältöön kuuluvat LEGO City tv-sarjan hahmot.
  • LEGO City Poliisin partiovene (60277) on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Poliisin partiovene on 13 cm korkea, 33 cm pitkä ja 12 cm leveä.
  • LEGO tarvikkeisiin kuuluvat kassakaappi, jossa on kultaharkko-osia, ja varusteet poliisisukeltajan minihahmolle.
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet aloittelevien rakentajien avuksi. Ne löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO Cityn poliisisettien monipuoliset rakennukset, upeat ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat luoviin rakennusleikkeihin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta rakentamisen.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO City rakennuslelut testataan huolellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.