Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Poliisin vankikuljetus 60276

Hauskoja poliisileikkej hienon vankien kuljetusauton parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisin vankikuljetus
SKU 60276
EAN 5702016912197
Kappaleita 244
Sarja LEGO City
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Poliisin vankikuljetus 60276 kuvaus

LEGO City Poliisin vankikuljetuksen (60276) mukana on hahmoja LEGO City Adventures tv-sarjasta. Lapset pääsevät seikkailuleikkeihin ja keksimään omia jännittäviä tarinoitaan, joita tähdittävät sankaripoliisi Duke DeTain ja rosvot Snake Rattler ja Clara The Criminal. Vankienkuljetusauto, pakotoiminto, rosvon viritetty hinausauto ja Duken hieno musta moottoripyörä luovat puitteet räjähtävälle toiminnalle.

Mahtava poliisilelusetti lapsille
Tämän hauskan poliisilelun mukana on selkeät rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet, joiden zoomaus- ja kiertotoimintojen avulla nuoret LEGO rakentajat kehittyvät mestarirakentajiksi. Instructions Plus -ohjeet löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta.

LEGO Cityn inspiroiva maailma
LEGO Cityn poliisisetit vievät hauskoihin rakennus- ja leikkihetkiin. Realistiset ajoneuvot, yksityiskohtaiset rakennukset ja hauskat hahmot innostavat kaikenikäisiä lapsia mielikuvitusleikkeihin.

  • 5 vuotta täyttäneet lapset voivat leikkiä LEGO Cityn tv-toimintaa tämän monta mallia sisältävän lelusetin avulla. Siinä on tuttu vankienkuljetusauto ja hauskoja hahmoja upeasta LEGO City Adventures tv-sarjasta.
  • Mitä kaikkea setti sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat vankienkuljetusauton, hinausauton ja poliisin moottoripyörän rakentamiseen sekä 4 minihahmoa, mukaan lukien LEGO Cityn tv-sarjasta tutut Duke DeTain, Snake Rattler ja Clara The Criminal.
  • Lapset voivat räjäyttää auton vankisellin irti, kiinnittää sen rosvon viritettyyn hinausautoon ja kaasuttaa takaa-ajoon poliisin upealla moottoripyörällä.
  • Tämä toimintaa tulviva LEGO City Poliisin vankikuljetus (60276) on näyttävä joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Rakennettuna vankienkuljetusauto on 8 cm korkea, 13 cm pitkä ja 6 cm leveä.
  • LEGO tarvikkeisiin lukeutuvat käsiraudat, moottoripyöräkypärä, suojakypärä ja 2 dynamiittipötköä.
  • Setille on painetut rakennusohjeet ja ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta löytyvät Instructions PLUS -ohjeet. Sen zoomaus-, kierto- ja visualisointityökalut herättävät rakennusprosessin eloon.
  • LEGO Cityn poliisilelusettien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomiin luoviin leikkeihin.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näinvarmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO City rakennuslelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.