Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60274 Poliisin valiojoukkojen majakan valtaus

Hauskoja rosvojahteja LEGO City Adventures tv-sarjan faneille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisin valiojoukkojen majakan valtaus
SKU 60274
EAN 5702016686500
Kappaleita 189
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60274 Poliisin valiojoukkojen majakan valtaus kuvaus

  • 5 vuotta täyttäneet lapset viihtyvät tämän LEGO® Cityn Poliisin valiojoukkojen setin (60274) parissa loputtomissa, kekseliäissä roolileikeissä, jotka perustuvat tosielämän tilanteisiin. Tästä setistä on hyvä aloittaa leikit LEGO Cityn jännittävässä maailmassa.
  • Paljon toimintoja sisältävä majakka, leluhelikopteri ja hätäisesti kyhätty lautta tarjoavat puitteet hauskoille seikkailuille LEGO® City Adventures tv-sarjan hahmojen Rooky Partnurin ja Viton sekä näykkivän hain kanssa.
  • Lapset voivat yhdistää tämän setin hahmot ja mallit muihin LEGO® lelusetteihin ja rakentaa ikiomia luomuksia leikkeihin tai näytteille.
  • Etsitkö upeita leluja 5 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä setti on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO® Cityn faneille sekä toiminnantäyteisissä roolileikeissä viihtyville pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Rakennettuna majakka on 14 cm korkea, 9 cm leveä ja 4 cm syvä. Rooky Partnurin helikopteri on 9 cm korkea, 21 cm pitkä ja 16 cmleveä.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei, tämä LEGO® rakennuslelu toimii pienten lasten suurella mielikuvituksella. Avaa palikkapussit, niin rakentaminen ja leikit voivat alkaa heti!
  • Tämä rakennussarja sisältää selkeät painetut rakennusohjeet. Saatavilla on myös interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet aloitteleville rakentajille. Ohjeet löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO® Cityn Poliisin valiojoukkojen seikkailuihin perustuvien settien rakennukset, ajoneuvot ja hahmot innostavat loputtomiin hauskoihin ja jännittäviin luoviin leikkeihin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • Kaikki LEGO® City rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.