Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60274 Poliisin valiojoukkojen majakan valtaus

Hauskoja rosvojahteja LEGO City Adventures tv-sarjan faneille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisin valiojoukkojen majakan valtaus
SKU 60274
Kappaleita 189
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60274 Poliisin valiojoukkojen majakan valtaus kuvaus

  • 5 vuotta täyttäneet lapset viihtyvät tämän LEGO® Cityn Poliisin valiojoukkojen setin (60274) parissa loputtomissa, kekseliäissä roolileikeissä, jotka perustuvat tosielämän tilanteisiin. Tästä setistä on hyvä aloittaa leikit LEGO Cityn jännittävässä maailmassa.
  • Paljon toimintoja sisältävä majakka, leluhelikopteri ja hätäisesti kyhätty lautta tarjoavat puitteet hauskoille seikkailuille LEGO® City Adventures tv-sarjan hahmojen Rooky Partnurin ja Viton sekä näykkivän hain kanssa.
  • Lapset voivat yhdistää tämän setin hahmot ja mallit muihin LEGO® lelusetteihin ja rakentaa ikiomia luomuksia leikkeihin tai näytteille.
  • Etsitkö upeita leluja 5 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä setti on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO® Cityn faneille sekä toiminnantäyteisissä roolileikeissä viihtyville pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Rakennettuna majakka on 14 cm korkea, 9 cm leveä ja 4 cm syvä. Rooky Partnurin helikopteri on 9 cm korkea, 21 cm pitkä ja 16 cmleveä.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei, tämä LEGO® rakennuslelu toimii pienten lasten suurella mielikuvituksella. Avaa palikkapussit, niin rakentaminen ja leikit voivat alkaa heti!
  • Tämä rakennussarja sisältää selkeät painetut rakennusohjeet. Saatavilla on myös interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet aloitteleville rakentajille. Ohjeet löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO® Cityn Poliisin valiojoukkojen seikkailuihin perustuvien settien rakennukset, ajoneuvot ja hahmot innostavat loputtomiin hauskoihin ja jännittäviin luoviin leikkeihin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • Kaikki LEGO® City rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.