Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60263 Valtameren minisukellusvene

Hauskoja vedenalaisia tutkimusseikkailuja lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valtameren minisukellusvene
SKU 60263
EAN 5702016617979
Kappaleita 41
Sarja LEGO City
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60263 Valtameren minisukellusvene kuvaus

  • LEGO® City Valtameren minisukellusvene (60263) lelusetti sopii mainiosti lahjaksi 4 vuotta täyttäneille lapsille. Se on suunniteltu kehittämään luovuutta ja omatoimisia roolileikkejä.
  • Mitä pakkaus sisältää? Settiin kuuluvat hieno tutkimussukellusvenelelu, merenpohjaympäristö, jossa on merirosvojen aarrearkku ja jalokiviosia, sekä pilotin minihahmo ja vasarahain hahmo. Muuta lapset eivät tarvitsekaan mielikuvitusleikkeihin aaltojen kätköissä.
  • Lapset innostuvat lelusukellusveneestä, jossaon avattava kuplaohjaamo, pyörivä potkuri ja liikuteltavat robottikäsivarret merenpohjan tutkimiseen. Aarrearkussa on jalokiviosia, ja vasarahain leuat avautuvat.
  • LEGO® 4+ setit ovat hauska tapa oppia LEGO rakentamisen jalo taito. Erityiset aloituspalikat ja yksinkertaiset, painetut rakennusohjeet vahvistavat lasten itseluottamusta ja kehittävät taitoja rakennusvaihe kerrallaan.
  • Valmiiksi rakennettuna sukellusvenelelu (robottikäsivarret ojennettuina) on 6 cm korkea, 20 cm pitkä ja 6 cm leveä. Ja kuplaohjaamossa on runsaasti tilaa pilotin minihahmolle!
  • Paristoja ei tarvita. Valtameren minisukellusvene -rakennuslelu toimii lasten mielikuvituksella, joten hauskat tutkimusleikit voivat alkaa heti!
  • Tämä 4+ lelusetti sisältää lapsille suunnatut painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Building Instructions sovelluksessa, jonka voi ladata älylaitteisiin.
  • LEGO® City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden uraauurtavaa työtä. Nämä ammattilaiset auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille. LEGO City Valtameri teeman lelusetit tutustuttavat lapset jännittäviin vedenalaisen maailman tutkimusretkiin.
  • LEGO® City Valtameri teeman lelusetit on suunniteltu täyttämään alan tiukimmat standardit ja vaatimukset. Näin varmistamme, että LEGO® palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Kaikki LEGO® City palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.