Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Antonion taikaovi 43200

Tutkimisen iloa ja mielikuvitusleikkej lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Antonion taikaovi
SKU 43200
EAN 5702017097435
Kappaleita 99
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Antonion taikaovi 43200 kuvaus

Seikkailut odottavat LEGO ǀ Disney Antonion taikaovi (43200) setin parissa. Mukana kaksipuoleinen avattava ovi lukolla, päärakennelma, tarra-arkki koristeluun ja painetut rakennusohjeet. Digitaaliset Instructions PLUS ohjeet ovat saatavilla LEGO Building Instructions sovelluksessa, jossa malleja voi zoomata, kiertää ja tutkia. Ohjatun rakennusprosessin avulla nuoretkin rakentajat tuntevat olevansa mestarirakentajia… upeaa!

Nappaa leikit mukaan
Tämän mukaan napattavan setin parissa Disney-faneille riittää lukuisia luovia leikkejä. Leiki yksin tai yhdessä tai yhdistä setti muihin LEGO ǀ Disney leluihin (myydään erikseen). Toiminnot ja tarvikkeet innostavat loputtomien leikkien pariin.

Jännittäviä hahmoja ja tarinoita
Tämän taianomaisen LEGO ǀ Disney setin ja 2 mikronukkehahmon – Disneyn Mirabelin ja Antonion – parissa lapset pääsevät leikkien pyörteisiin tuossa tuokiossa. Mukana myös vesisika, jaguaari, sammakko ja 3 LEGO perhoshahmoa. Ensiluokkainen setti on upea lahja trendejä seuraaville lapsille.

  • Uppoudu elokuvasta tuttuihin tarinoihin luovissa mielikuvitusleikeissä ainutlaatuisen LEGO ǀ Disney Antonion taikaovi (43200) setin parissa. Leikit alkavat, kun avaat oven lukon!
  • Mitä oven taakse kätkeytyy? 99-osaisessa rakennuslelussa on avattava ovi toimivalla lukolla, avain ja avaimenperä, päärakennelma, tarra-arkki sekä toimintoja ja tarvikkeita, joilla pääset mielikuvitusleikkien alkuun.
  • Mukana Disneyn Antonion ja Mirabelin sekä Chispin ja Parcen LEGO hahmot. Tämä setti on luotu mielikuvitusseikkailuihin, joihin voi uppoutua omatoimisesti tai yhdessä. Tai yhdistä rakennelma muihin Encanto‑ tai Disney-setteihin (myydään erikseen).
  • 5 vuotta täyttäneet Disneyn Encanto-elokuvan fanit ihastuvat tähän ainutlaatuiseen lahjaan. Oven taakse kätkeytyy minikokoinen maailma, jossa on nostettava riippukeinu, jaguaarin luola sekä upeita toimintoja ja tarvikkeita inspiroiviin leikkeihin.
  • Nappaa seikkailut mukaan. Avattava ovi on 7 cm korkea, 22 cm leveä ja 12 cm syvä, joten setin voi helposti pakata ja ottaa mukaan kaverin luo. Valmis rakennelma on upea koriste.
  • Haluatko antaa lapsille entistä upeamman rakennuselämyksen? Se on nyt mahdollista digitaalisten Instructions PLUS ohjeiden avulla. Sovelluksessa malleja voi zoomata, kiertää ja tutkia – LEGO rakentaminen on laskeutunut digiaikaan!
  • Tähän Disneyn Encanto-aiheiseen rakennettavaan leluun kuuluu yksityiskohtaisia mikronukkehahmoja, söpöjä eläimiä ja tuttuja ympäristöjä. Tärkeitä taitoja kehittävä setti sisältää myös muita luoviin leikkeihin innostavia hauskoja juttuja.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.