Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43191 Arielin juhla-alus

Hauska rakennus- ja lelusetti, joka sopii täydellisesti juhlimiseen!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Arielin juhla-alus
SKU 43191
Kappaleita 114
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43191 Arielin juhla-alus kuvaus

  • Tämän paljon yksityiskohtia ja toimintoja sisältävän 4+ LEGO® ǀ Disney Arielin juhla-aluksen (43191) avulla lapset oppivat rakentamaan juhliessaan Disneyn prinsessa Arielin ja hänen ystäviensä kanssa.
  • Setissä on kelluva vene, laituri kaarineen ja pyörivä tanssilattia, vedenalainen kääntyvä musiikkilava ja 5 hahmoa. Aloituspalikoilla rakentaminen alkaa jouhevasti, joten leikkimiseen jää enemmän aikaa!
  • Disneyn Pienen merenneidon fanit ihastuvat tarvikkeisiin, joihin kuuluvat saksofoni, luu ja aarrearkku, jossa on sormus ja kolmikärki. Täydellinen setti elokuvan suosikkitapahtumien leikkimiseen tai itse keksittyihin leikkeihin.
  • Hieno yllätys- tai syntymäpäivälahja 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, joita haluat ilahduttaa kivalla yllätyksellä. Palkitse hyvästä suorituksesta lahjalla, joka viihdyttää tuntikausia, opettaa rakentamaan ja kehittää mielikuvitusta.
  • Rakennettava leluvene on 15 cm pitkä, joten setti sopii mainiosti leikkeihin tai koristeeksi. Se on yhteensopiva kaikkien LEGO® palikoiden kanssa, joten sitä voi laajentaa lasten rakennustaitojen kehittyessä.
  • Painetut rakennusohjeet ovat loistavat, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat ihan huikeita! LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat voivat zoomata ja visualisoida malleja niitä rakentaessaan.
  • 4+ setit opettavat lapset rakentamaan hauskalla tavalla. Helpot rakennusvaiheet kehittävät lasten itseluottamusta. Settien parissa lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.