Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Elsan ja Nokkin satuseikkailut 43189

Loputtomat seikkailut odottavat upeassa Disney Frozen 2 -kirjassa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Elsan ja Nokkin satuseikkailut
SKU 43189
EAN 5702016909159
Kappaleita 125
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Elsan ja Nokkin satuseikkailut 43189 kuvaus

Lapset voivat tutustua Disney Frozen 2 -elokuvasta tuttuihin tarinoihin tämän kekseliään LEGO ǀ Disney Elsan ja Nokkin satuseikkailut (43189) setin parissa. Setissä on muokattava avattava kirja ja tarroja sen koristeluun sekä painetut rakennusohjeet ja digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. LEGO Building Instructions sovelluksen avulla lapset voivat zoomata, käännellä ja katsella mallia. Opastettu rakennusprosessi saa pienetkin rakentajat tuntemaan itsensä mestarirakentajiksi… Mahtavaa!

Hauskoja leikkejä matkalle
Matkasetti on täynnä luovaa huvia lapsille. Sillä voi leikkiä sellaisenaan tai sen voi yhdistää muihin LEGO ǀ Disney setteihin. Pullollaan yksityiskohtia ja mielikuvitusta ruokkivia juttuja.

Suosikkihahmoja ja jännittäviä kohtauksia
Luova LEGO ǀ Disney setti on nopea rakentaa, ja lapset pääsevät leikkimaan 3 mikronukkehahmolla – mm. Iduna ja 2 versiota Disneyn Elsasta – sekä Olafin, Nokkin ja Järkäleen LEGO hahmoilla. Satukirja on huikea yllätyslahja.

  • Innosta lapset jännittäviin elokuvaan pohjautuviin leikkeihin tai luovaan huviin tämän LEGO ǀ Disney Elsan ja Nokkin satuseikkailut (43189) setin avulla. Leikki alkaa, kun kirja avataan!
  • Mitä Lumotussa metsässä ja sen takana odottaa? Tässä huikean hienossa setissä on avattava kirja, jossa on 2-puolinen keskusrakennus, erimuotoisia tarroja ja paljon mielikuvitusleikkiin innostavia hauskoja juttuja.
  • Nämä rakastetut mikrohahmot, joihin kuuluvat Disneyn Elsa, Olaf, Järkäle, Nokk ja Iduna, ovatvalmiita seikkailuun. Leiki niillä tässä rakennettavassa lelussa tai yhdistä muihin setteihin uusiksi tarinoiksi.
  • Kaikki Disneyn Frozen 2 -fanit ihastuvat tähän settiin. Kirja avaa lapsille kokonaisen jännittävän mikromaailman. Se on mainio yllätys-, joulu- tai syntymäpäivälahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Matkakokoisia seikkailuja! Avattuna kirja on 23 cm leveä, 12 cm syvä ja 8 cm korkea. Setti on riittävän suuri uusia seikkailuja varten ja sopivan pieni pakattavaksi mukaan matkalle.
  • Painetut rakennusohjeet ovat loistavat, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat ihan fantastiset! LEGO Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat voivat zoomata ja visualisoida malleja rakentaessaan niitä.
  • Tähän Disneyn Frozen 2 -aiheiseen rakennettavaan lelutaloon kuuluu yksityiskohtaisia mikronukkehahmoja ja tuttuja ympäristöjä. Tärkeitä taitoja kehittävä setti sisältää myös muita luoviin leikkiin innostavia hauskoja juttuja luoviin leikkeihin.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.