Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43184 Raya ja Sisu-lohikäärme

Ihastuta lasta setillä, joka vie seikkailuihin ja on täynnä löydettävää!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Raya ja Sisu-lohikäärme
SKU 43184
EAN 5702016746907
Kappaleita 216
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43184 Raya ja Sisu-lohikäärme kuvaus

  • Ruoki lapsen luovuutta tällä jännittävällä LEGO® ǀ Disney Raya ja Sisu-lohikäärme (43184) setillä. Hauskassa setissä on paljon ominaisuuksia ja tarvikkeita, ja se innostaa kekseliäisiin roolileikkeihin.
  • Tämä setti perustuu Disneyn uuteen elokuvaan Raya ja viimeinen lohikäärme. Setissä on palatsin portti, vesiputous ja tarvikkeita sekä Raya-mininukkehahmo ja Sisu-lohikäärmeen LEGO® hahmo.
  • Palatsin portissa on salahuone, jossa on pieni timantin sisältävä laatikko, ja avattava vesiputous. Yhdistä LEGO® ǀ Disney Raya ja herttapalatsi (43181) settiin ja laajenna leikkejä.
  • Disneyn Raya ja viimeinen lohikäärme -elokuvan fanit ihastuvat tähän settiin, sen lukuisiin yksityiskohtiin ja hauskoihin tarvikkeisiin. Toiminnot ja tarinan aloitusosat tekevät tästä hienon yllätyslahjan 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Kaunis, eri asentoihin taipuva lohikäärme Sisu on 24 cm korkea. Rakennettavalla lohikäärmeellä voi leikkiä kerta toisensa jälkeen kaikenlaisia seikkailuja.
  • Ole innovatiivinen!Tämän ainutlaatuisen setin voi yhdistää muihin LEGO® ǀ Disney setteihin, mikä saa lasten mielikuvituksen vauhtiin jännittävillä tavoilla. Setti on hieno lahja, josta kaikki puhuvat.
  • Painetut rakennusohjeet ovat loistavat, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat UPEAT! LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat voivat zoomata ja visualisoida malleja rakentaessaan niitä.
  • Anna lasten sukeltaa Disneyn Rayan ja viimeisen lohikäärmeen fantasiamaailmaan ja seikkailuihin tämän luovan LEGO® ǀ Disney setin parissa. Lapset voivat leikkiä jännittäviä seikkailuja Disneyn Rayan ja Sisun kanssa!
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.