Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43181 Raya ja herttapalatsi

Tee lapsen fantasiasta totta tällä Herttapalatsi-rakennuslelulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Raya ja herttapalatsi
SKU 43181
EAN 5702016618662
Kappaleita 610
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43181 Raya ja herttapalatsi kuvaus

  • Yllätä ihana lapsi tällä erilaisella ja ainutlaatuisella LEGO® ǀ Disney Raya ja herttapalatsi (43181) setillä. Hauskassa setissä on paljon ominaisuuksia ja tarvikkeita, ja se innostaa kekseliäisiin roolileikkeihin.
  • Setti perustuu Disneyn uuteen elokuvaan Raya ja viimeinen lohikäärme. Setissä on palatsi, jossa on 6 huonetta ja 2 tornia, Raya- ja Namaari-mininukkehahmot sekä Tuk tukin ja Namaarin Serlotin LEGO® hahmot.
  • Palatsissa on kääntyvä seinä ja salahuone, suuri aarrearkku ja avattavat keskus- ja sivutornit. Yhdistä LEGO® ǀ Disney Raya ja Sisu-lohikäärme (43184) settiin upeaksi kokonaisuudeksi.
  • Disneyn Raya ja viimeinen lohikäärme -elokuvan fanit ihastuvat tähän rakennusleluun, sen yksityiskohtiin ja hauskoihin tarvikkeisiin. Toiminnot ja tarinan aloitusosat tekevät tästä hienon, trendikkään lahjan 7 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Rakennettavassa lelussa on paljon yksityiskohtia. Palatsi on 24 cm korkea, 28 cm leveä ja 16 cm pitkä. Rakenna se ja leiki sillä yksin tai yhdessä ystävien kanssa.
  • Setti sopii mainiosti leikkeihin ja näyttää hyvältä koristeena. Lapset voivat rakentaa setin, ottaa kuvan ja jakaa ensimmäisen LEGO® ǀ Disney Raya ja viimeinen lohikäärme Herttapalatsinsa ystävien kanssa!
  • Painetut rakennusohjeet ovat tosi hyvät, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat UPEAT! LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat voivat zoomata ja visualisoida malleja rakentaessaan niitä.
  • Anna lasten sukeltaa Disneyn Rayan ja viimeisen lohikäärmeen fantasiaan ja seikkailuihin tämän luovan LEGO® ǀ Disney setin parissa. Lapset voivat leikkiä jännittäviä seikkailuja Disneyn Rayan ja hänen ystäviensä kanssa!
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.