Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43177 Bellen satukirjaseikkailut

Esittele Kaunottaren ja Hirviön fanille kirja, joka sisältää kokonaisen maailman!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bellen satukirjaseikkailut
SKU 43177
EAN 5702016618631
Kappaleita 111
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43177 Bellen satukirjaseikkailut kuvaus

  • Innosta roolileikkeihin tällä LEGO® ǀ Disney (43177) setillä, johon kuuluvat Disney-prinsessa Belle, Hirviö, rouva Pannu, Kippo, herra Könni ja Madame de Garderobe. Upea lahja lapsille ja faneille. Leikit voivat alkaa, kun kirja avataan!
  • Mitä salaisuuksia oven takana piilee? Lasten roolileikkitaidot ja luovuus kehittyvät samalla, kun he selvittävät linnan salaisuudet. Linnan sisällä odottavat taikaruusu, Disneyn Bellen makuuhuone ja tanssilattia.
  • Hienoilla mikrohahmoilla on hauska leikkiä setin kanssa, ja ne täydentävät hauskasti myös muita malleja. Lapset voivat keksiä Disney-prinsessa Bellen, Hirviön, rouva Pannun ja muiden hahmojen kanssa aivan uusia seikkailuja!
  • Setti lumoaa Disneyn Kaunottaren ja Hirviön fanit. Kirjalelun sisältä paljastuu kokonainen mikromaailma, joka saa lapset innostumaan. Sopii hyvin joulu-, synttäri- tai yllätyslahjaksi 5 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Mikromaailman sisältävä matkalelu mukaan kaikkialle. Avoin kirja on 23 cm pitkä, 12 cm leveä ja 8 cm korkea. Tämä hieno leikkisetti on riittävän suuri uusille seikkailuille ja sopivan pieni pakattavaksi mukaan matkalle.
  • Lapsen mielikuvitusta kutittavaa hauskaa puuhaa tuntikausiksi! Loputtomiin leikkeihin suunnitellut paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten taitoja leikkiä yhdessä ja ratkaista ongelmia. Itsenäinen leikki tuo tarinoiden keksimisen ilon.
  • Avaa kirja, niin leikit voivat alkaa. Selkeät ohjeet auttavat lapsia rakentamaan nopeasti. Ohjeet innostavat lapset luovaan ajatteluun ja kannustavat keksimään uusia seikkailuja tai leikkimään kirjan tuttuja seikkailuja.
  • Ilahduta lapsia LEGO® ǀ Disney seteillä, joissa on hahmoja ja leikkiympäristöjä. Disneyn Kaunotar ja hirviö -setti sisältää suloisia juttuja, joilla tarinat alkavat vauhtiin. Setti kannustaa tärkeitä taitoja kehittäviin luoviin leikkeihin.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen lapsen rakennuslelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.