Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43176 Arielin satukirjaseikkailut

Tämä hauska kirja sisältää kaksi mikromaailmaa Pienen merenneidon fanien iloksi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Arielin satukirjaseikkailut
SKU 43176
EAN 5702016618624
Kappaleita 105
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43176 Arielin satukirjaseikkailut kuvaus

  • Kannusta lapset luoviin leikkeihin tällä LEGO® ǀ Disney (43176) setillä, jossa on Disney-prinsessa Ariel, Pärsky, Sebastian ja prinssi Erik. Sopii hyvin lapsille ja Disneyn Pienen merenneidon faneille. Leikit voivat alkaa, kun kirja avataan!
  • Mitä aarteita merestä löytyy? Lapset voivat kehittää luovuuttaan ja roolileikkitaitojaan, kun he tutkivat rantaa tai uivat Disneyn Arielin, Pärskyn ja Sebastian kanssa leikkiessään tuttuja tarinoita uusilla tavoilla.
  • Nämä rakastetut mikrohahmot sopivat hyvin leikkeihin tämän setin kanssa ja täydentävät hauskasti muita malleja. Lapset voivat seikkailla Disney-prinsessa Arielin, prinssi Erikin, Sebastianin ja Pärskyn kanssa aivan uusilla tavoilla!
  • Tämä setti on jokaisen Disneyn Pienen merenneidon fanin toivelelu. Avattavasta kirjasta paljastuu kokonainen mikromaailma, joka saa lapset innostumaan. Sopii hyvin joulu-, synttäri- tai yllätyslahjaksi 5 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Mikromaailman sisältävä matkalelu mukaan kaikkialle. Avoin kirja on23 cm pitkä, 12 cm leveä ja 8 cm korkea. Tämä hieno leikkisetti on riittävän suuri uusille seikkailuille ja sopivan pieni pakattavaksi mukaan matkalle.
  • Lapsen mielikuvitusta kutittavaa hauskaa puuhaa tuntikausiksi! Loputtomiin leikkeihin suunnitellut paristottomat lelut kehittävät lasten taitoja leikkiä yhdessä ja ratkaista ongelmia. Itsenäinen leikki tuo uusien tarinoiden keksimisen ilon.
  • Avaa lelukirja, niin leikit voivat alkaa. Selkeät ohjeet auttavat lapsia rakentamaan nopeasti. Ohjeet innostavat lapset luovaan ajatteluun ja kannustavat keksimään uusia seikkailuja tai leikkimään kirjan tuttuja seikkailuja.
  • Ilahduta lapsia LEGO® ǀ Disney seteillä, joissa on yksityiskohtaisia hahmoja ja leikkiympäristöjä. Disneyn Pieni merenneito -setissä on suloisia juttuja tarinoiden aloittamiseen. Setti kannustaa tärkeitä taitoja kehittäviin luoviin leikkeihin.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen lapsen rakennuslelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.