Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Disney-minilinna 40478

Minikokoinen LEGO palikoista rakennettava Magic Kingdom -teemapuiston linna!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Disney-minilinna
SKU 40478
EAN 5702016995916
Kappaleita 567
Sarja LEGO Disney
Ikä 12+ vuotta
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Disney-minilinna 40478 kuvaus

Juhlista Walt Disney World -lomakeskuksen 50-vuotisjuhlaa tällä LEGO ǀ Disney Disney-minilinna (40478) setillä! Walt Disney World -lomakeskuksen Magic Kingdom -teemapuiston fanit voivat rakentaa kaikille tutun Tuhkimon linnan, jossa on hohtavan kultaiset tornien huiput ja läpikuultavan siniset kartiokatot. Settiin kuuluu myös vintagetyylinen Mikki Hiiri -minihahmo. Tämä ainutlaatuinen koriste-esine sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.

  • Kaikenikäiset Disney-fanit ihastuvat tähän kauniiseen Tuhkimon linnan pienoismalliin, jonka esikuva löytyy Floridassa sijaitsevan Walt Disney World -lomakeskuksen Magic Kingdom -teemapuistosta, ja vintagetyyliseen Mikki Hiiri -minihahmoon.
  • Tämä 567-osainen rakennussarja on upea lahjaidea 12 vuotta täyttäneille, ja se täydentää upeasti kaikkia Disney-kokoelmia.
  • LEGO ǀ Disney Disney-minilinna on 21 cm korkea, 14 cm leveä ja 13 cm syvä. Se sopii upeasti koristeeksi vaikkapa takanreunukselle tai kirjahyllyyn kotiin tai työpaikalle.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.