Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43175 Annan ja Elsan satukirjaseikkailut

Tutustuta Frozen 2 -fanit hauskaan mikromaailmaan tämän upean kirjan avulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Annan ja Elsan satukirjaseikkailut
SKU 43175
EAN 5702016618617
Kappaleita 133
Sarja LEGO Frozen 2
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43175 Annan ja Elsan satukirjaseikkailut kuvaus

  • Innosta jännittäviä elokuva-aiheisia tai luovia leikkejä mielikuvitusta ruokkivalla LEGO® ǀ Disney (43175) setillä. Mukana ovat Disneyn Elsa, Anna, Kristoff ja Olaf. Täydellinen lapsille ja faneille. Leikki alkaa, kun kirja avataan!
  • Mitä hauskaa linnan ympäristöstä löytyy? Lapset voivat kehittää luovuuttaan ja roolileikkitaitojaan tutustuessaan linnan sisä- ja ulkopuoleen, keksiä uusia tarinoita tai kelkkailla Disney-prinsessa Annan ja Olafin kanssa.
  • Setin rakastetuilla mikrohahmoilla voi leikkiä myös muiden rakennusmallien parissa. Lapset voivat seikkailla Disneyn Elsan, Annan ja Kristoffin kanssa, viettää aikaa ulkona Olafin kanssa tai keksiä jotain aivan uutta!
  • Upea setti on Disneyn Frozen 2:n fanien mieleen. Avattava kirja paljastaa kokonaisen mikromaailman, joka saa lapset innostumaan. Sopii hyvin joulu-, synttäri- tai yllätyslahjaksi 5 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Mikromaailman sisältävä matkalelu on helppo ottaa mukaan kaikkialle. Avoin kirja on 23 cm pitkä, 12 cm leveä ja 8 cm korkea. Tämä upea leikkisetti on riittävän suuri uusille seikkailuille ja riittävän pieni pakattavaksi mukaan matkalle.
  • Hauskaa, lasten mielikuvitusta kutkuttavaa puuhaa tuntikausiksi! Loputtomiin leikkeihin suunnitellut paristottomat lelut kehittävät lasten taitoja leikkiä yhdessä ja ratkaista ongelmia. Itsenäinen leikki tuo uusien tarinoiden keksimisen ilon.
  • Avaa lelukirja, niin leikit voivat alkaa. Selkeät ohjeet auttavat rakentamaan nopeasti. Lapset innostuvat uusien kohtauksien keksimisestä ja kirjan tuttujen kohtausten antamista luovista ideoista.
  • Anna lapsille lahjaksi hahmoja ja tuttuja leikkiympäristöjä LEGO® ǀ Disney settien parissa. Mielikuvitusta kehittävä Disney Frozen 2 -setti sisältää ideoita tarinoihin ja luoviin leikkeihin. Setin parissa lapset oppivat tärkeitä taitoja.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® osia varmistaakseen, että jokainen lapsen rakennuslelu täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.