Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43175 Annan ja Elsan satukirjaseikkailut

Tutustuta Frozen 2 -fanit hauskaan mikromaailmaan tämän upean kirjan avulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 43175
Kappaleita 133
Sarja LEGO Frozen 2
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43175 Annan ja Elsan satukirjaseikkailut kuvaus

  • Innosta jännittäviä elokuva-aiheisia tai luovia leikkejä mielikuvitusta ruokkivalla LEGO® ǀ Disney (43175) setillä. Mukana ovat Disneyn Elsa, Anna, Kristoff ja Olaf. Täydellinen lapsille ja faneille. Leikki alkaa, kun kirja avataan!
  • Mitä hauskaa linnan ympäristöstä löytyy? Lapset voivat kehittää luovuuttaan ja roolileikkitaitojaan tutustuessaan linnan sisä- ja ulkopuoleen, keksiä uusia tarinoita tai kelkkailla Disney-prinsessa Annan ja Olafin kanssa.
  • Setin rakastetuilla mikrohahmoilla voi leikkiä myös muiden rakennusmallien parissa. Lapset voivat seikkailla Disneyn Elsan, Annan ja Kristoffin kanssa, viettää aikaa ulkona Olafin kanssa tai keksiä jotain aivan uutta!
  • Upea setti on Disneyn Frozen 2:n fanien mieleen. Avattava kirja paljastaa kokonaisen mikromaailman, joka saa lapset innostumaan. Sopii hyvin joulu-, synttäri- tai yllätyslahjaksi 5 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Mikromaailman sisältävä matkalelu on helppo ottaa mukaan kaikkialle. Avoin kirja on 23 cm pitkä, 12 cm leveä ja 8 cm korkea. Tämä upea leikkisetti on riittävän suuri uusille seikkailuille ja riittävän pieni pakattavaksi mukaan matkalle.
  • Hauskaa, lasten mielikuvitusta kutkuttavaa puuhaa tuntikausiksi! Loputtomiin leikkeihin suunnitellut paristottomat lelut kehittävät lasten taitoja leikkiä yhdessä ja ratkaista ongelmia. Itsenäinen leikki tuo uusien tarinoiden keksimisen ilon.
  • Avaa lelukirja, niin leikit voivat alkaa. Selkeät ohjeet auttavat rakentamaan nopeasti. Lapset innostuvat uusien kohtauksien keksimisestä ja kirjan tuttujen kohtausten antamista luovista ideoista.
  • Anna lapsille lahjaksi hahmoja ja tuttuja leikkiympäristöjä LEGO® ǀ Disney settien parissa. Mielikuvitusta kehittävä Disney Frozen 2 -setti sisältää ideoita tarinoihin ja luoviin leikkeihin. Setin parissa lapset oppivat tärkeitä taitoja.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® osia varmistaakseen, että jokainen lapsen rakennuslelu täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.