Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Elsan vankkuriseikkailu 41166

Auta lasta kokemaan uudestaan Disneyn Frozen II:n seikkailut Elsan vankkuriseikkailujen parissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Elsan vankkuriseikkailu
SKU 41166
EAN 5702016368635
Kappaleita 116
Sarja LEGO Frozen 2
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Elsan vankkuriseikkailu 41166 kuvaus

LEGO l Disney 41166 Elsan vankkuriseikkailu setin parissa lapsi herättää henkiin Disneyn Frozen II -elokuvan taianomaiset hetket. Tämä alle kouluikäisille lapsille suunniteltu LEGO 4+ vankkurirakennussetti on helppo rakentaa, ja sen parissa on aina hauskaa. Setti sisältää Disneyn hahmoja ja LEGO porovauvan hauskoihin roolileikkeihin ja erityisen aloituspalikan, jonka avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan ylpeyttä aivan itse rakentamistaan rakennuksista, ajoneuvoista ja muista malleista. Setin sisältämien yksinkertaisten rakennus- ja leikkiohjeiden avulla pieni Disneyn Frozen-fani ymmärtää rakennusvaiheet. Ohjeet rikastuttavat lapsen mielikuvitusta ja kehittävät itseluottamusta, ja hän pääsee helposti kiinni LEGO palikoista rakentamiseen Disneyn tutussa ympäristössä. LEGO rakentajan rakennuskokemus saa uuden ulottuvuuden, kun hän käyttää tabletteihin ja älypuhelimiin saatavilla olevan LEGO Life sovelluksen Instructions PLUS -ohjeita. Helppokäyttöisten, intuitiivisten rakennusohjeiden erityistä haamutilaa käyttämällä luomusta voi zoomata, kääntää ja visualisoida. Instructions PLUS -ohjeet opastavat pieniä rakentajia koko rakennusprosessin ajan. Näin lapset saavat kokea onnistumisen iloa. Tässä pojille, tytöille ja kaikille Frozen II -elokuvan faneille suunnatussa Disneyn lelurakennussetissä on mininukkehahmo ja kaksi LEGO porohahmoa.

 • LEGO 4+ setit on suunniteltu erityisen hauskoiksi ja helpoiksi pienille lapsille. Niiden yksinkertaiset rakennusvaiheet kasvattavat lasten itseluottamusta ja tarjoavat täydellisen alun LEGO palikoista rakentamiselle.
 • Mukana on Frozenin Elsa-mininukkehahmo ja kaksi LEGO porohahmoa: Sven ja porovauva.
 • Settiin sisältyvät Elsan vankkurit, joihin mahtuu kaksi mininukkehahmoa, valjaat Svenille, talli, vesikaukalo, leirinuotio, heinäkaukalo ja Frozen-eväsretkipaikka.
 • Svenin poron rakennettavassa leluvaunussa on aloituspalikka, jonka avulla lapsen on helppo aloittaa jännittävän LEGO l Disney Frozen-seikkailun rakentaminen.
 • Tarvikkeina ovat porkkana, keksirasia, vaahtokarkki ja harja.
 • LEGO 4+ johdattaa lapset suosikkielokuvien, tv-sarjahahmojen ja arjen sankareiden mielenkiintoiseen maailmaan.
 • LEGO 4+ leikkisettien nimi oli aiemmin LEGO Juniors, ja ne ovat yhteensopivia luovaan rakentamiseen kaikkien LEGO rakennussettien kanssa.
 • Tämä Elsa-rakennuslelu on mieluisa lahja lapselle.
 • Hyödynnä LEGO Life sovelluksen intuitiivisia Instructions PLUS -rakennusohjeita. Helppokäyttöiset zoomaus-, kääntö- ja haamutilatoiminnot opastavat pieniä rakentajia koko rakennusprosessin ajan ja visualisoivat heidän luomuksensa.
 • Yhdistä 41165 Annan kanoottiretki -settiin ja keksi lisää taianomaisia 4+ LEGO l Disney Frozen II seikkailuja.
 • Vaunu ja Sven ovat 7 cm korkeat, 21 cm pitkät ja 12 cm leveät..
 • Talli on 6 cm korkea, 8 cm leveä ja 6 cm pitkä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.