Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kilpalentokone 42117

Tm upea temppulentokonelelu antaa lasten mielikuvitukselle siivet

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kilpalentokone
SKU 42117
EAN 5702016890914
Kappaleita 154
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kilpalentokone 42117 kuvaus

Herätä temppulentokoneiden jännittävä maailma eloon tämän LEGO Technic Kilpalentokoneen (42117) parissa. Tämä 7 vuotta täyttäneitä lapsia ilahduttava lelu sisältää paljon yksityiskohtia, kuten konetta työnnettäessä pyörivän potkurin sekä avattavat moottoritilan luukut. Huomiota herättävä turkoosin ja oranssin yhdistelmä ja sponsorien mainokset täydentävät tätä pientä lahjaa, joka sopii joka tilanteeseen – aivan kuin oikea kilpalentokone!

2-in-1-malli
Tämän lentokonelelun osista voi rakentaa myös suihkukoneen. Sama setti sisältää siis kaksin verroin hauskaa rakennuspuuhaa. Instructions PLUS -ohjeilla pääsee helposti alkuun. Ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset ohjeet sisältävät zoomaus- ja kiertotyökaluja sekä haamutilan, joiden avulla lapsi oppii rakentamaan omatoimisesti.

Paljon luovia leikkejä
LEGO Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja nuorille LEGO faneille, jotka odottavat jo innolla seuraavaa haastettaan. Setit sisältävät esikuviensa näköisiä ajoneuvoja, jotka toimivat kuten oikeat menopelit. Ne tutustuttavat lapset tekniikan ja mekaniikan maailmaan.

  • Ilahduta lentäjänalkuja tällä LEGO Technic Kilpalentokone (42117) lelulla. Eloisat värit, sponsorien mainokset ja pyörivä potkuri saavat sen näyttämään ihan aidolta.
  • Koneessa on runsaasti yksityiskohtia lentokoneleluista kiinnostuneille lapsille. Tutustu moottoritilan avattaviin luukkuihin, laskutelineeseen ja pyörivään potkuriin ja uppoudu roolileikkeihin lentokoneen parissa.
  • Lapsista on hauska rakentaa tämä kestävä temppulentokone, minkä jälkeen he voivat rakentaa osista suihkukoneenuusiin luoviin leikkeihin.
  • Hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat temppulentokoneleluja.
  • Kilpalentokone on 9 cm korkea, 18 cm pitkä ja 23 cm leveä.
  • Interaktiivisilla Instructions PLUS -ohjeilla rakentaminen sujuu erityisen hauskoissa merkeissä. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO Building Instructions sovelluksessa, ja ne sisältävät zoomaus- ja kiertotyökaluja, jotka auttavat lapsia rakentamaan omatoimisesti.
  • LEGO Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja nuorille LEGO faneille, jotka odottavat jo innolla seuraavaa rakennushaastettaan.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät napakasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.