Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Luovan suunnittelijan pakkaus 41938

Innosta lapsen luovuutta ja kartuta suunnittelutaitoja tll setill

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovan suunnittelijan pakkaus
SKU 41938
EAN 5702016915860
Kappaleita 779
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Luovan suunnittelijan pakkaus 41938 kuvaus

Tämä upea LEGO DOTS Luovan suunnittelijan pakkaus (41938) on täydellinen lahja askartelun ystäville tai luoville lapsille. Setin esineet ja osat kehittävät lasten näppäryyttä ja suunnittelutaitoja vahvistaen samalla itseluottamusta.

Askarteluleikeille ei näy loppua
Setin sisältämä lehti on täynnä luovia ideoita. Osoitteesta LEGO.com/buildinginstructions löydät runsaasti ohjeita erilaisten sisustusesineiden rakenteluun. Samalta sivulta löydät myös kokoamisohjeet viidelle lehdessä esitellylle tuunattavalle DOTS-esineelle: pöytälokerikolle, 2-tasoiselle laatikostolle, ripustettavalle viestitaululle, kuvakehykselle ja pienelle alustalle. Lapset voivat luoda värikkäistä laatoista ja aakkoslaatoista koristekuvioita ja viestejä esineisiin. Luovuus pääsee entistäkin suurempaan laukkaan DOTS – lisäsarja 5 (41932) -pussilla tai DOTS-suurpakkauksella (41935) (myydään erikseen).

Täydellinen askartelusetti
Tämä suunnittelijan pakkaus saa lapset täyteen intoa, sillä jokainen voit tehdä itse omia sisustusesineitä settiin kuuluvien ideoiden ja vinkkien avulla. Ainutlaatuisia luomuksia on kiva esitellä ystäville tai vaihdella ystävien kanssa.

  • Ilahduta lasta tällä askarteluaiheisella LEGO DOTS Luovan suunnittelijan pakkauksella (41938), joka saa luovuuden täyteen kukkaan. Samalla lapsen suunnittelutaidot kehittyvät, ja hän oppii kokoamaan ikiomia ainutlaatuisia esineitä.
  • Päästä lasten mielikuvitus vauhtiin 5 mallilla (verkosta löydät lisää ideoita) ja yli 650 laatalla. Setti sisältää mm. 72 aakkoslaattaa, joista voi koota viestejä malleihin tai muihin DOTS-setteihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Runsaasti monivärisiä DOTS-laattoja, 5 koottavaa ja koristeltavaa sisustusesinettä, suunnitteluideoita pursuavan lehden ja timantinmuotoisen työkalun, jolla laatat on helppo irrottaa, kun haluat vaihtaa koristeita.
  • Kaikki askartelusta pitävät 7 vuotta täyttäneet lapset ihastuvat tähän Luovan suunnittelijan pakkaus -settiin (41938). Laatat ja mallit sopivat hauskaksi yllätyslahjaksi pojille ja tytöille.
  • Koristeellinen ja hyödyllinen. Tämä kiehtova ja luova askartelusetti kutsuu kekseliääseen huviin. Jokainen voi ilmaista itseään persoonallisella tavalla. Lapset voivat harjoitella suunnittelua koristelemalla luomuksiaan aina uusilla tavoilla.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä pakkaus sisältää laattoja, malleja ja paljon ideoita. Se tukee ja vahvistaa lasten itseluottamusta ja luovia taitoja hauskanpidon lomassa.
  • LEGO DOTS setit kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään ja vahvistavat itseluottamusta. Seteillä voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.