Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41938 Luovan suunnittelijan pakkaus

Innosta lapsen luovuutta ja kartuta suunnittelutaitoja tällä setillä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41938
Kappaleita 779
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 49,95 €
Julkaisupäivä 1. kesäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41938 Luovan suunnittelijan pakkaus kuvaus

  • Ilahduta lasta tällä askarteluaiheisella LEGO® DOTS Luovan suunnittelijan pakkauksella (41938), joka saa luovuuden täyteen kukkaan. Samalla lapsen suunnittelutaidot kehittyvät, ja hän oppii kokoamaan ikiomia ainutlaatuisia esineitä.
  • Päästä lasten mielikuvitus vauhtiin 5 mallilla (verkosta löydät lisää ideoita) ja yli 650 laatalla. Setti sisältää mm. 72 aakkoslaattaa, joista voi koota viestejä malleihin tai muihin DOTS-setteihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Runsaasti monivärisiä DOTS-laattoja, 5 koottavaa ja koristeltavaa sisustusesinettä, suunnitteluideoita pursuavan lehden ja timantinmuotoisen työkalun, jolla laatat on helppo irrottaa, kun haluat vaihtaa koristeita.
  • Kaikki askartelusta pitävät 7 vuotta täyttäneet lapset ihastuvat tähän Luovan suunnittelijan pakkaus -settiin (41938). Laatat ja mallit sopivat hauskaksi yllätyslahjaksi pojille ja tytöille.
  • Koristeellinen ja hyödyllinen. Tämä kiehtova ja luova askartelusetti kutsuu kekseliääseen huviin. Jokainen voi ilmaista itseään persoonallisella tavalla. Lapset voivat harjoitella suunnittelua koristelemalla luomuksiaan aina uusilla tavoilla.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä pakkaus sisältää laattoja, malleja ja paljon ideoita. Se tukee ja vahvistaa lasten itseluottamusta ja luovia taitoja hauskanpidon lomassa.
  • LEGO® DOTS setit kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään ja vahvistavat itseluottamusta. Seteillä voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.