Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41914 Kekseliäät kuvakehykset

Kolme kuvakehystä, kekseliästä hupia – koristele ja käytä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kekseliäät kuvakehykset
SKU 41914
EAN 5702016668681
Kappaleita 398
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41914 Kekseliäät kuvakehykset kuvaus

  • Innosta lapset kekseliääseen askarteluun tällä hauskalla LEGO® DOTS (41914) Kekseliäät kuvakehykset setillä, joka sisältää kolme kuvakehystä ja erilaisia koristelaattoja. Kun pakkaus on avattu, hauskat hetket kuvakehysten parissa voivat alkaa!
  • Lapset voivat käyttää luovia taitojaan koristellessaan kuvakehyksiä pakkauksen ja ideasivun ohjeiden mukaan tai keksiä omia ideoita. Kehyksiä voidaan käyttää erikseen tai yhdessä.
  • Värikkäät koristelaatat ovat askartelusetin ydin. Lapset voivat koristella kehyksiä myös muiden DOTS-settien tai DOTS – lisäsarjan 2 (41916) laatoilla. Jokainen voi koota huoneensa sisustukseen sopivat kuvakehykset!
  • Kaikki askartelun ystävät ihastuvat tähän luovaan settiin. Eri tavoin koristeltavat kehykset ja värikkäät koristelaatat sopivat erinomaisesti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Pieni ja käyttöä kestävä. Sarjan suurimmalla kehyksellä (11 cm korkea ja 7 cm leveä) aloittelijoidenkin on helppo harjoitella suunnittelua. Suosikkikehykset voi asettaa esille kaikkien nähtäväksi.
  • Saa virtansa lapsen mielikuvituksesta ja loputtomista askarteluideoista! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja saavat lapset tuntemaan iloa siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
  • Avaa pakkaus, ja riemu voi alkaa. Lapset osaavat rakentaa kehykset helppojen ohjeiden avulla. Ohjeista saa myös koristeluideoita. Osat pysyvät helposti järjestyksessä pakkaukseen kuuluvalla säilytys-ja lajittelualustalla.
  • Ilahduta lapsia LEGO® DOTS settien hauskoilla askartelutehtävillä. Tämä näppärä setti tarjoaa monenlaisia suunnitteluideoita, jotka kehittävät lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.