Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41911 Ihan paras joukkue! -rannekoru

Ilahduta pieniä urheilufaneja huikealla koristeltavalla rannekorulla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ihan paras joukkue! -rannekoru
SKU 41911
EAN 5702016668575
Kappaleita 33
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 6,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41911 Ihan paras joukkue! -rannekoru kuvaus

  • Vahvista lapsen innostusta luovaan askarteluun tällä LEGO® DOTS Ihan paras joukkue! -rannekorun askartelusetillä (41911), johon sisältyy säädettävä ranneke ja 32 värikästä laattaa. Avaa pakkaus, ja hauskat koristelupuuhat voivat alkaa!
  • Tervetuloa ihastelemaan persoonallisia koruja! Hauskan rannekorun koristelu kehittää lasten suunnittelu- ja itseilmaisutaitoja. Korun voi koristella pakkauksessa olevan ehdotuksen mukaan, tai jokainen voi koristella omaan tyyliinsä sopivan korun. Koruja on myös kiva antaa ystäville.
  • Setin värikkäitä laattoja voi käyttää yksin tai yhdessä muiden settien kanssa osana mielikuvituksellista hupia. LEGO® DOTS – lisäsarja 2 (41916) sisältää uusia, upeita koristelaattoja, joilla lapset voivat piristää rannekorujaan.
  • Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän mahtavaan settiin. Joustava ranneke ja värikkäät koristelaatat sopivat erinomaisesti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Tämä taskukokoinen askartelusetti sisältää 20 cm pituisen rannekkeen. Aloittelevat korusuunnittelijat voivat harjoitella erilaisilla luomuksilla ja käyttää sitten suosikkikorujaan.
  • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä! Paristottomat lelut kehittävät lasten luovia rakennustaitoja ja saavat lapset tuntemaan iloa siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
  • Avaa pakkaus, ja rannekorun koristelu voi alkaa. Selkeiden ohjeiden ansiosta suunnittelu ja koristelu sujuvat kuin leikki. Askartelu on hauskaa, ja lapset voivat ylpeinä käyttää itse tekemiään koruja.
  • Ilahduta lapsia LEGO® DOTS settien huikeilla tehtävillä. Tämän rannekorusetin parissa voi suunnitella aina uusia ideoita, jotka kehittävät lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.