Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41907 Pöytälokerikko

Rakenna ja koristele tyylikäs lokerikko pöydällesi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pöytälokerikko
SKU 41907
EAN 5702016668667
Kappaleita 405
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41907 Pöytälokerikko kuvaus

  • Ruoki lapsesi luovuutta kauniilla LEGO® DOTS (41907) pöytälokerikolla, jossa on 2-lokeroinen monivärinen laatikko, kuvateline ja vetolaatikko. Avaa pakkaus, ja luovat puuhat pääsevät heti alkuun!
  • Tervetuloa ihastelemaan luovia säilytysrasioita! Pöytälokerikon koristeleminen kehittää lasten suunnittelutaitoja. Lokerikon voi koristella pakkauksessa olevan ehdotuksen mukaan, tai jokainen voi koristella lokerikon omaan raikkaaseen tyyliinsä sopivaksi.
  • Värikkäillä laatoilla on helppo laatia kiehtovia luomuksia. Lapset voivat käyttää myös muiden DOTS-settien laattoja tai muiden koristelusettien laattoja. Kokeile esimerkiksi DOTS – lisäsarjaa 2 (41916)!
  • Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän mahtavaan settiin. Käytännöllinen ja tyylikäs lokerikko ja värikkäät laatat ovat mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai askartelulahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Koristeellinen säilytysratkaisu. 7 cm korkea, 14 cm leveä ja 9 cm syvä lokerikko on täydellinen askartelulelu, jonka parissa nuoret suunnittelijat voivat hioa taitojaan ja luomuksiaan yhä uudelleen.
  • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä! Paristottomat lelut kehittävät lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja saavat lapset tuntemaan iloa siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
  • Avaa pakkaus ja aloita luovat hetket kokoamalla pöytälokerikko. Selkeiden ohjeiden ansiosta kokoaminen on helppoa. Osat pysyvät helposti järjestyksessä säilytys- ja lajittelualustalla.
  • Ilahduta lapsia LEGO® DOTS settien huikeilla tehtävillä. Tämän näppärän pöytälokerikon parissa voi suunnitella aina uusia ideoita, jotka kehittävät lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.