Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41906 Ananaskynäteline

Tämä ananasrasia on varsin maukas koristelukokemus

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ananaskynäteline
SKU 41906
EAN 5702016668650
Kappaleita 351
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41906 Ananaskynäteline kuvaus

  • Vaali lapsesi luovuutta näillä ihastuttavilla LEGO® DOTS (41906) sisustusrasioilla. Setti sisältää korkean ananaskynätelineen ja pienen vesimelonirasian. Avaa pakkaus, niin luovat puuhat pääsevät heti alkuun!
  • Tervetuloa ihastelemaan luovia säilytysrasioita! Hauskojen rasioiden koristeleminen kehittää suunnittelu- ja itseilmaisutaitoja. Rasian voi koota pakkauksen ehdotuksen mukaan tai jokainen voi luoda omaan ainutlaatuiseen tyyliinsä sopivan telineen.
  • Värikkäät laatat saavat mielikuvituksen rullaamaan uusilla tavoilla. Lapset voivat käyttää myös muiden DOTS-settien, kuten DOTS – lisäsarja 1:n (41908), laattoja.
  • Askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän mahtavaan settiin. Näppärät ja käytännölliset rasiat ja värikkäät koristelaatat ilahduttavat lapsia ja sopivat joulu-, synttäri- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Näyttävä koriste ja käytännöllinen teline. Ananaskynätelineen korkeus on 15 cm ja leveys 6 cm. Tämä luova tee se itse-setti sopii täydellisesti pienille suunnittelijoille, sillä he voivat uppoutua luovaan askarteluun kerta toisensa jälkeen.
  • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä. Paristottomat lelut kehittävät lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja saavat lapset tuntemaan ylpeyttä siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
  • Avaa pakkaus, niin luovat puuhat pääsevät heti alkuun kynätelineen ja säilytysrasian kokoamisella. Selkeiden ohjeiden ansiosta kokoaminen on helppoa. Osat on helppo koota talteen pakkaukseen sisältyvän säilytysalustan ansiosta.
  • Ilahduta lapsia LEGO® DOTS settien huikeilla tehtävillä. Tämä näppärä rasiasetti tarjoaa monenlaisia suunnitteluideoita, jotka kehittävät lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® palikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit ja sisäiset laatuvaatimuksemme, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia, kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen – jo vuodesta 1958 lähtien.
  • LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, purraan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.