Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41685 Maaginen huvipuiston vuoristorata

Laadukas huvipuistolelu tuo vauhdikasta meininki lastenhuoneeseen

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Maaginen huvipuiston vuoristorata
SKU 41685
Kappaleita 974
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 114,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41685 Maaginen huvipuiston vuoristorata kuvaus

  • Luovat lapset voivat sukeltaa Maagisen huvipuiston vuoristoratalelun (41685) parissa loputtomiin huvipuistoleikkeihin. Yksityiskohtainen setti viihdyttää lapsia tuntikausia, kun he tutkivat sen kaikkia mielikuvitusrikkaita yksityiskohtia.
  • Tämä jännittävä setti sisältää 4 mininukkelelua, joten roolileikkejä riittää. Setissä on myös 2 huvipuistolaitetta, 2 taikatemppua, popcornkoju, valokuvakoju ja kangaskatos taikurin esitysten järjestämiseen.
  • Perhe ja ystävät ihastuvat lasten esittämiintaikatemppuihin ja kun he nousevat yksityiskohtaiseen vuoristorataan, kieppuvat heilurilaitteessa, ostavat popcornia ja leikkivät tulennielijää.
  • Tämä upea joulu- tai syntymäpäivälahja ilahduttaa 8 vuotta täyttäneitä poikia ja tyttöjä. Se on täynnä luovaa rakennettavaa, ja aikuisetkin saavat hauskoihin rakennusleikkeihin.
  • Laaja, suurenmoinen setti tekee vaikutuksen. Iso katos on 27 cm korkea ja 34 cm leveä. Vuoristorata on 13 cm korkea ja 52 cm leveä.
  • Runsas tarvikevalikoima innostaa loputtomiin esityksiin. Käytä vaikkapa jongleerauskeiloja, lavameikkejä ja ilmapalloja. Ja kun valot sammuvat, kaikki voivat ihastella pimeässä hohtavia palikoita!
  • Yhteensopiva muiden maagisten LEGO® Friends huvipuistosettien kanssa. Laajenna hauskoja leikkejä näillä: Maagiset akrobaatit (41686), Maagiset tivolikojut (41687), Maaginen asuntovaunu (41688) ja Maaginen maailmanpyörä ja liukumäki (41689).
  • Tervetuloa Heartlake Cityyn, jossa lapset saavat tutustua monipuolisiin lelusetteihin ja sydämellisiin hahmoihin. Settien parissa lapset voivat tutkia todellista maailmaa energisine sävyineen.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Uusia LEGO® leluja testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että jokainen rakennussarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.