Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Maaginen huvipuiston vuoristorata 41685

Laadukas huvipuistolelu tuo vauhdikasta meininki lastenhuoneeseen

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Maaginen huvipuiston vuoristorata
SKU 41685
EAN 5702016916676
Kappaleita 974
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 80,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Maaginen huvipuiston vuoristorata 41685 kuvaus

Sukella huvipuiston taikaan LEGO Friends Maaginen huvipuiston vuoristorata (41685) lelusetillä. Niin lapsista kuin aikuisistakin on hauska uppoutua maagiseen hupiin rakentaessaan tämän laajan setin ja tutustuessaan sen yksityiskohtiin.

Upeita todenmukaisia yksityiskohtia
Tämä 974-osainen malli on inspiroiva rakennusprojekti, ja valmiin mallin parissa voi leikkiä lukemattomilla luovilla tavoilla. Keskellä on kangaskattoinen katos, jossa taikuri pitää esityksiään. Lapset voivat leikkiä taikuria ja saada LEGO Friends mininuket katoamaan näppärän toiminnon sisältävän laatikon avulla! Lapset voivat myös leikkiä jongleeraavaa tulennielijää. Setti sisältää vuoristoratalelun, jossa on söpöjä pupuvaunuja ja kuvauspiste, sekä heilurilaitteen, jossa lapset voivat kieppua. Valojen sammuttua lapset saavat seurata, kuinka palikat alkavat hohtaa pimeässä!

Ystävyyden taikaa
Vie lapset Heartlake Cityyn, maailmaan, jossa on arjen sankareita ja realistisia ympäristöjä ja josta he löytävät samanhenkisiä ystäviä.

  • Luovat lapset voivat sukeltaa Maagisen huvipuiston vuoristoratalelun (41685) parissa loputtomiin huvipuistoleikkeihin. Yksityiskohtainen setti viihdyttää lapsia tuntikausia, kun he tutkivat sen kaikkia mielikuvitusrikkaita yksityiskohtia.
  • Tämä jännittävä setti sisältää 4 mininukkelelua, joten roolileikkejä riittää. Setissä on myös 2 huvipuistolaitetta, 2 taikatemppua, popcornkoju, valokuvakoju ja kangaskatos taikurin esitysten järjestämiseen.
  • Perhe ja ystävät ihastuvat lasten esittämiintaikatemppuihin ja kun he nousevat yksityiskohtaiseen vuoristorataan, kieppuvat heilurilaitteessa, ostavat popcornia ja leikkivät tulennielijää.
  • Tämä upea joulu- tai syntymäpäivälahja ilahduttaa 8 vuotta täyttäneitä poikia ja tyttöjä. Se on täynnä luovaa rakennettavaa, ja aikuisetkin saavat hauskoihin rakennusleikkeihin.
  • Laaja, suurenmoinen setti tekee vaikutuksen. Iso katos on 27 cm korkea ja 34 cm leveä. Vuoristorata on 13 cm korkea ja 52 cm leveä.
  • Runsas tarvikevalikoima innostaa loputtomiin esityksiin. Käytä vaikkapa jongleerauskeiloja, lavameikkejä ja ilmapalloja. Ja kun valot sammuvat, kaikki voivat ihastella pimeässä hohtavia palikoita!
  • Yhteensopiva muiden maagisten LEGO Friends huvipuistosettien kanssa. Laajenna hauskoja leikkejä näillä: Maagiset akrobaatit (41686), Maagiset tivolikojut (41687), Maaginen asuntovaunu (41688) ja Maaginen maailmanpyörä ja liukumäki (41689).
  • Tervetuloa Heartlake Cityyn, jossa lapset saavat tutustua monipuolisiin lelusetteihin ja sydämellisiin hahmoihin. Settien parissa lapset voivat tutkia todellista maailmaa energisine sävyineen.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Uusia LEGO leluja testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että jokainen rakennussarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.