Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41424 Pelastusoperaation viidakkotukikohta

Tmn pelastustukikohdan viidakkoleikeiss viihtyy tuntikausia

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pelastusoperaation viidakkotukikohta
SKU 41424
EAN 5702016619096
Kappaleita 648
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41424 Pelastusoperaation viidakkotukikohta kuvaus

  • LEGO® Friends tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Luovuutensa, uteliaisuutensa ja intohimonsa avulla nämä ammattilaiset suojelevat uhanalaisia lajeja viidakoissa ja auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille.
  • Lähetä eläinrakkaat lapset LEGO® Friends Pelastusoperaation viidakkotukikohta (41424) lelusetin seikkailuun, jossa he auttavat pelastamaan laiskiaisen metsästä ja tuovat sen turvaan.
  • Tässä puumajalelusetissä on kolme rakennettavaa mininukkehahmoa sekä kaksi norsu- ja kaksi laiskiaishahmoa. Hienot tarvikkeet, kuten leluradiopuhelimat, eläinpelastussarja ja robottilennokki varmistavat, että mielikuvitus kukoistaa leikeissä.
  • Pelastusoperaation tukikohdan lelusetissä on klinikka ja vahtitorni, jonne pääsee köysisiltaa pitkin. Ystävykset voivat hypätä mönkijän kyytiin ja kiiruhtaa pelastamaan puuhun juuttuneen laiskiaisen. Majassa he voivat viettää aikaa yhdessä.
  • Tämän pelastustukikohta-aiheisen rakennussarjan vaativuustaso sopii mainiosti 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se on toiveiden joulu- tai syntymäpäivälahja lapsille, jotka hoitavat mielellään eläimiä ja leikkivät niiden kanssa.
  • Puumaja on 28 cm korkea ja 31 cm leveä ja näyttää hienolta esille asetettuna. Lapset voivat laajentaa leikkejä yhdistämällä settiin muita LEGO® palikoita, sillä kaikki LEGO lelut ovat yhteensopivia keskenään.
  • Viidakkoseikkailut käynnistyvät ilman paristoja – laiskiaisen puu ”kylpee valossa”, kun sitä painetaan. Pelastusleikit voivat siis alkaa heti, kun rakentaminen on saatu päätökseen!
  • Tämän upean viidakkopelastuslelun mukana ovat yksityiskohtaiset ohjeet. Tee rakentamisesta hauskempaa lataamalla LEGO® Building Instructions sovellus ja käytä sen helppokäyttöisiä Instructions PLUS -ohjeita, joilla lapset voivat zoomata, kiertää ja tarkastella rakennelmaansa.
  • LEGO® Friends setit täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat tiukat laatuvaatimukset, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® rakennuslelut täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. Sen lisäksi LEGO Group testaa lelut perusteellisesti. Näin voit olla varma, että olet ostanut lapsille turvallisen lelusetin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.