Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Heartlake Cityn elokuvateatteri 41448

Lasten elokuva-aiheinen rakennussarja, jossa on punaisen maton glamouria

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn elokuvateatteri
SKU 41448
EAN 5702016917246
Kappaleita 451
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Heartlake Cityn elokuvateatteri 41448 kuvaus

Ilahduta lapsia huikeilla leikeillä, joissa kuljetaan punaista mattoa pitkin elokuvan ensi-iltaan LEGO Friends Heartlake Cityn elokuvateatterissa (41448). Lelu sisältää art deco -tyylisen elokuvateatterin, jossa on aitoja yksityiskohtia, kuten VIP-alue, popcornkioski ja jäähilejuomia. Mukana on elokuvan tähti, joka jakaa nimmareita ihaileville faneille. Täydellinen lelu elokuvan loistokkaan ensi-illan leikkeihin.

Ohjaajan tuolissa
Rakennusmallissa on saranat, joten lapset voivat avata VIP-katsomon. Siellä on 5 paikkaa parhaille ystäville. Hahmot voivat ”katsoa” elokuvaa valkokankaalta, mutta sen voi kääntää myös matkapuhelintelineeksi. Näin lapset voivat leikkiä ohjaajaa ja esittää ikiomia elokuviaan.

Realistisia roolileikkiseikkailuja
LEGO Heartlake Cityn syntymäpäivälahjat lapsille sisältävät aitoja yksityiskohtia ja hahmoja, joihin on helppo samaistua. Lelut kannustavat keksimään hauskojen roolileikkien luovan maailman, yksin tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

  • Häikäise nuori elokuvafani LEGO Friends Heartlake Cityn elokuvateatterilla (41448). Vintage-tyylisessä teatterissa on ensi-ilta. Punainen matto on otettu esille ja paikalla on lumoava LEGO Friends elokuvatähti!
  • Tämän saranoidun lelusetin yhdellä puolella on lippuluukku ja punainen matto. Mallin voi avata, jolloin näkyviin tulevat sali, wc ja popcornkioski. Sisältää LEGO Friends Andrean ja 2 muuta mininukkea.
  • Lapset voivat leikkiä superfani Andreaa, elokuvatähti Ameliaa tai lippujen japopcornin myyjää. Elokuvista pitävät lapset voivat leikkiä elokuvasta nauttivaa VIP-vierasta tai käyttää leluprojektoria.
  • Heartlake Cityn elokuvateatterissa lapset voivat esittää mininukeille itse tekemiään elokuvia asettamalla matkapuhelimensa valkokangasta vasten, jonka voi myös kääntää tabletin tueksi.
  • Kuten kaikki LEGO Friends setit, tässäkin mallissa on paljon hienoja tarvikkeita, joiden parissa leikit heräävät eloon. Setissä on lippuja, paperia ja kynä, popcornia, jäähilemukeja ja seteleitä.
  • Tuo hymy elokuvia fanittavien 7 vuotta täyttäneiden lasten huulille antamalla tämä interaktiivinen Heartlake Cityn elokuvateatterilelu syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
  • Elokuvateatterilelu on 17 cm korkea, 27 cm leveä ja 19 cm syvä. Se on katseet keräävä koriste, joka saa kunniapaikan lapsen huoneessa.
  • LEGO Friends lelut sisältävät hahmoja, joihin on helppo samaistua, ja ihastuttavia lelutarvikkeita, jotka ruokkivat mielikuvitusta.
  • Kaikki uudet LEGO Friends setit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Suositut LEGO lelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.