Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41668 Emman muotikuutio

Ompeluleikkeihin innostava lelu eläimistä ja muodista pitäville lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Emman muotikuutio
SKU 41668
EAN 5702016915730
Kappaleita 58
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41668 Emman muotikuutio kuvaus

  • Ilahduta lapsia LEGO® Friends Emman muotikuutio (41668) setillä, joka sopii mukaan matkalle ja kutsuu luoviin leikkeihin. Lapset voivat leikkiä suunnittelevansa Emman lemmikkilinnun inspiroiman uuden asun.
  • Ompelulaatikkoa muistuttavan söpön kuution sisällä on LEGO® Friends Emmaa esittävä mininukkelelu, söpö lintuhahmo, jonka väri on yllätys, ja paljon luovia tarvikkeita inspiroimaan lasten mielikuvitusleikkejä.
  • Lapset voivat rakentaa luovat leikit kuution sisälle tai sen ulkopuolelle ja leikkiä piirtävänsä luonnoksia ja ompelevansa ompelukoneella. Leikit on helppo pakata mukaan matkalle.
  • Eläinlelusetin helpot rakennelmat tutustuttavat pojat ja tytöt LEGO® Friends maailmaan. Lelu on täydellinen yllätys- tai syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Kuutio on 7 cm korkea ja 7 cm leveä. Sen ulkomuoto muistuttaa söpöä ompelulaatikkoa, joten se on hauska koriste aloittelevien suunnittelijoiden pöydälle.
  • Esittele lapsille Heartlake Cityn maailma, jossa lapsia odottavat jännittävät tehtävät ja upeat ystävyyssuhteet. Siellä jokainen voi tutustua kiinnostaviin asioihin itsensä kaltaisten hahmojen kanssa.
  • Tämän uuden lelun rakennuskomponentit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Tämän LEGO® Friends setin palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.