Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41689 Maaginen maailmanpyörä ja liukumäki

Rakennettavat maailmanpyörä- ja liukumäkilelut lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41689
Kappaleita 545
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41689 Maaginen maailmanpyörä ja liukumäki kuvaus

  • LEGO® Friends Maaginen maailmanpyörä ja liukumäki (41689) on mainio lahja luoville huvipuistoista pitäville lapsille. Tämä rakennussarja sisältää maagisen rakennelman, jonka avulla lapset voivat ihastuttaa ystäviään.
  • Tämä huvipuistosetti sisältää 3 LEGO® Friends mininukkea, joilla on kasvomaalauksia ja yllään karnevaaliasut. Setissä on myös luovia tarvikkeita huvipuiston käyttöön, kuten jongleerauskeiloja, tikkari, silinterihattu ja huvipuiston kartta.
  • Lapset voivat nousta LEGO® maailmanpyörälelun kyytiin, viihdyttää yleisöä korttitempuilla ja jongleeraamalla, palvella asiakkaita karkkikojulla tai saada maagista spiraaliliukumäkeä laskevat huvipuiston vieraat katoamaan!
  • Liukumäen alapäässä on näppärät peilipaneelit, jotka saavat mininuket ”katoamaan”. Oikeasti nuket poistuvat liukumäestä rakennelman takaa yllättääkseen liukumäen etupuolella odottavat ystävänsä!
  • Tämä LEGO® Friends lelusetti on hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille luoville lapsille, jotka viihtyvät todelta tuntuvissa leikeissä ystäviensä kanssa – ja rakastavat taianomaisia juttuja.
  • Maailmanpyörä on 22 cm korkea, 18 cm leveä ja 12 cm syvä. Liukumäki on 28 cm korkea, 14 cm leveä ja 15 cm syvä.
  • Yhteensopiva muiden maagisten LEGO® Friends huvipuistosettien kanssa. Laajenna hauskoja leikkejä näillä: Maaginen huvipuiston vuoristorata (41685), Maagiset akrobaatit (41686), Maagiset tivolikojut (41687), Maaginen asuntovaunu (41688) ja Maaginen maailmanpyörä ja liukumäki(41689).
  • Esittele lapsille Heartlake Cityn taianomainen maailma, jossa lapsilla riittää kiinnostavaa tutkittavaa parhaiden ystäviensä kanssa.
  • LEGO® Friends setit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Kaikkia uusia LEGO® leluja testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että jokainen rakennuslelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.