Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41667 Olivian pelikuutio

Näppärän kokoinen kuutio ilahduttaa pelien ystäviä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Olivian pelikuutio
SKU 41667
EAN 5702016915723
Kappaleita 64
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41667 Olivian pelikuutio kuvaus

  • Ilahduta pikku pelaajia LEGO® Friends Olivian pelikuutiolla (41667). Reppua muistuttavan kuution sisällä on rakennettava minikokoinen pelinurkkaus. Tämä mukaan otettava lelusetti sopii mainiosti hauskoihin LEGO leikkeihin matkalla.
  • Tässä luovassa lelukuutiosetissä on LEGO® Friends Olivia mininukkehahmo, kissalelu (jokin 4 värivaihtoehdoista), mukava tuoli, kaiuttimet, kuulokkeet, televisio ja muki.
  • Lapset voivat leikkiä setin osilla kuution ulkopuolella tai pakata ne kuutioon hauskoja matkaleikkejä varten. Lapset voivat sujauttaa kuution reppuunsa ja leikkiä sillä kaverin luona tai välitunnilla.
  • Tämä minileikkikuutio on täydellinen yllätys- tai syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka pitävät taskukokoisista pelaamiseen liittyvistä leluista ja viihtyvät luovissa leikeissä.
  • Söpö kuutio on 7 cm korkea, 7 cm leveä ja 5 cm syvä. Repun näköinen kuutio on myös hauska pikkukoriste pöydällä.
  • Esittele lapsille LEGO® Friends settien avulla Heartlake Cityn maailma, jossa heitä odottavat luovat leikit ja upeat ystävyyssuhteet ja jossa he voivat löytää itsensä kaltaisia hahmoja. Kaikki on kutsuttu mukaan!
  • Tämän uuden LEGO® lelun rakennusosat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® Friends setit testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.