Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41665 Stephanien kissakuutio

Mukavia matkaleikkejä kissaleluista pitäville lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Stephanien kissakuutio
SKU 41665
Kappaleita 46
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41665 Stephanien kissakuutio kuvaus

  • Yllätä lapsi iloisesti LEGO® Friends Stephanien kissakuutiolla (41665). Tämä eläinaiheinen taskukokoinen lelusetti on kiva ottaa mukaan leikkeihin kaverin luo, ja se näyttää hyvältä myös lapsen huoneen koristeena.
  • LEGO® Friends ovat täynnä huvia pienessä paketissa. Tämän kuution sisällä on LEGO Friends Stephanieta esittävä mininukkelelu, kissahahmo, jonka väri on yllätys, lintu ja rakennettava kissan kiipeilyteline.
  • Lapset voivat leikkiä kuution osilla myös kuution ulkopuolella tai pakata ne mukaan matkalle.
  • Ihastuttava luova yllätyslahja eläinleluista pitäville 6 vuotta täyttäneille lapsille. Helpot rakennelmat ovat mainio ensiaskel LEGO® rakentamisen hauskaan maailmaan.
  • Kuutio on 7 cm korkea ja 8 cm leveä. Söpöt kissamaiset yksityiskohdat takaavat, että lapset haluavat pitää tämän matkalelun esillä.
  • Tutustuta lapset LEGO® Friends maailmaan Heartlake Cityssä, jossa lapsia odottavat jännittävät mielikuvitusleikit. Sieltä he voivat löytää itsensä kaltaisia hahmoja ja sinne kaikki ovat tervetulleita.
  • Tämän uuden lelun rakennuskomponentit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Tämän luovan LEGO® Friends lahjan palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.