Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41447 Heartlake Cityn puisto

Puistojuhlia esittävä lelusetti tuntikausien luoviin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn puisto
SKU 41447
Kappaleita 432
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41447 Heartlake Cityn puisto kuvaus

  • Tunnetko lapsen, joka rakastaa juhlia? Piristä hänen päiväänsä luovalla lahjalla, LEGO® Friends Heartlake Cityn puistolla (41447)! Yksityiskohtaisen lelun ääressä riittää tuntikausiksi mielikuvitusleikkejä ystävien kanssa.
  • Setti sisältää 3 LEGO® Friends mininukkea ja 1 mikronuken sekä oravahahmon, joten näillä synttäreillä lapsilla riittää roolileikkejä.
  • Lapset voivat leikkiä juhlien suosikkijuttujaan aina piñatan rikkomisesta tanssilattialla pyörähtelyyn. Jos hauskanpidossa tulee liianlämmin, lapset voivat vilvoitella veneilemällä järvellä.
  • Lapset ihastuvat söpöihin yksityiskohtiin. Piñata on täynnä karkkeja, leijassa on joustava pyrstö ja tanssilattiassa on pyöritystoiminto. Mininuket näyttävät tanssivan ihan oikeasti.
  • Täydellinen syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Setti sopii myös lahjaksi johonkin erityiseen tilanteeseen tai ilahduttamaan muuten vain. Selkeillä ohjeilla rakentaminen onnistuu vähemmälläkin kokemuksella.
  • Tämä 432-osainen setti on 14 cm korkea, 30 cm leveä ja 12 cm syvä. Se sisältää paljon leikkejä pienessä paketissa.
  • Heartlake City -aiheiset lahjat sisältävät paljon aitoja yksityiskohtia, joiden avulla lapset voivat leikkiä arjesta tuttuja tilanteita ja tutustua heitä kiinnostaviin asioihin parhaiden ystävien kanssa.
  • Tämän uuden LEGO® lelun rakennuskomponentit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Tämä suosittu LEGO® lelu on testattu perusteellisesti, joten se täyttää varmasti tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.