Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41433 Juhla-alus

Juhla-alus-lelusetti tuo kesän huvit lastenhuoneeseen

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Juhla-alus
SKU 41433
EAN 5702016686869
Kappaleita 640
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41433 Juhla-alus kuvaus

  • Tunnetko lapsen, joka rakastaa juhlia? Juhla-alus-lelusetti (41433) on kuin tehty hänelle! Kutittele lasten mielikuvitusta tällä rakennussarjalla, jonka parissa lapset voivat leikkiä hauskoja hetkiä ystävien kanssa upealla risteilijällä.
  • Tämän leluvenesetin mukana on kolme mininukkehahmoa ja flamingohahmolelu, jotka kutsuvat loputtomiin leikkeihin. Juhla-aluslelu sisältää myös vesiskootterin, flamingoveneen ja rantapuodin, jotka laajentavat leikkejä entisestään.
  • Lapset voivat leikkiä LEGO® Friends Andreaa, Emmaa tai Ethania ja purjehtia juhla-aluksella tai rentoutua kannella ja leikkiä flamingon kanssa, työskennellä rantatarvikkeita vuokraavassa puodissa tai ohjata vesiskootteria.
  • Huomiota rakastavista 7 vuotta täyttäneistä lapsista on hauska olla Juhla-alus-lelusetin (41433) tähti. Tämä 640-osainen LEGO® setti sopii loistavasti syntymäpäivä- tai joululahjaksi lapsille, jotka keräilevät erikoisia kulkuneuvoja.
  • Tämä alus on 12 cm korkea ja 35 cm pitkä, joten se sopii näytteille pieneenkin tilaan. Jos lapset kaipaavat lisää ominaisuuksia, he voivat lisätä settiin muita omistamiaan LEGO® palikoita, sillä kaikki LEGO setit ovat keskenään yhteensopivia.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä setti saa virtansa lasten mielikuvituksesta – mukana on kaksi roiske-elementtiä, jotka saavat veneen näyttämään siltä, että se liikkuu. Lasten mielikuvitus hyrähtää varmasti käyntiin.
  • Kuten muissakin LEGO® seteissä, tämän venelelun mukana on selkeät, painetut ohjeet, joten 7 vuotta täyttäneet lapset voivat rakentaa juhla-aluksen käden käänteessä.
  • Vie lapset lomamatkalle Heartlake Cityyn ja anna heidän mielikuvituksensa purjehtia seikkailuun parhaiden LEGO® Friends ystäviensä kanssa.
  • LEGO® setit täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat laatuvaatimukset. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
  • LEGO Group testaa palikkansa perusteellisesti varmistaakseen, että sen jokainen upea lelusetti täyttää tiukimmat kansainväliset laatustandardit, joten hauskat LEGO® lelut ovat parhaita – ja turvallisimpia – leluja lapsille.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.