Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41428 Rantahuvila

Upea rantahuvila innostaa tuntikausiksi luoviin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Rantahuvila
SKU 41428
EAN 5702016619133
Kappaleita 444
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41428 Rantahuvila kuvaus

  • Tämä paljon ominaisuuksia sisältävä Rantahuvila (41428) tarjoaa lapsille viihdettä tuntikausiksi. Talo on täynnä upeita yksityiskohtia, kuten katolla sijaitseva dj:n terassi, välipalabaari ja riippumatto, jotka johdattavat lapset loputtomien luovien leikkien pariin!
  • Lapsista on hauska leikkiä rantaleikkejä rakennettavien LEGO® Friends Mia- ja Andrea-mininukkehahmojen kanssa. Mukana on myös kesäkuun 2020 uutuutena flamingo- ja delfiinihahmot, joiden kanssa voi keksiä monia kesäisiä seikkailuja.
  • Lapset voivat ilakoida aalloilla leikkisurffilaudalla, nauttia auringosta riippumatossa palmun alla ja rentoutua mininukkehahmojen kanssa omassa huoneessa. Saranoidun katon alta paljastuu dj:n terassi.
  • Tämä lasten rakennuslelu sopii hienosti syntymäpäivä- tai joululahjaksi 6 vuotta täyttäneille mielikuvitusleikkejä rakastaville lapsille. Lelusetissä on 444 osaa, ja se ilahduttaa myös lapsia, jotka nauttivat palkitsevasta rakennusprojektista.
  • Rantahuvila on 17 cm korkea ja 21 cm leveä lelu, joka näyttää upealta valmiiksi rakennettuna ja esille asetettuna. Tämän lasten kesäisen, hauskan lahjan voi yhdistää kaikkiin muihin LEGO® setteihin, jolloin luovat leikit yltyvät entisestään.
  • Tämän setin kesäisissä ulkoleikeissä ei tarvita paristoja. Luovat leikit saavat virran lasten mielikuvituksesta.
  • Kuten muissakin LEGO® rakennussarjoissa, tämän lelusetin mukana on selkeät, 6 vuotta täyttäneille suunnitellut ohjeet. Niillä lapset osaavat rakentaa setin valmiiksi ilman aikuisen apua, mikä kehittää itsenäisyyttä ja itseluottamusta.
  • Avaa nuorelle rakentajalle ovi LEGO® Friends maailmaan. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Heartlake Cityyn, jossa lasten kaikki unelmat täyttyvät parhaiden ystäviensä tukemana.
  • Hauskat LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat laatukriteerit. Näin varmistamme, että palikat on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä sormilla – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Group testaa lelusettinsä varmistaakseen, että kaikki palikat ja osat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. Siksi ne ovat parhaimpia – ja turvallisimpia – leluja lapsille.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.