Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41421 Norsuvauvan pelastusoperaatio viidakossa

Norsuseikkailu vie lapset tuntikausiksi hauskoihin pelastusleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Norsuvauvan pelastusoperaatio viidakossa
SKU 41421
EAN 5702016619065
Kappaleita 203
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41421 Norsuvauvan pelastusoperaatio viidakossa kuvaus

  • LEGO® Friends tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Luovuutensa, uteliaisuutensa ja intohimonsa avulla nämä ammattilaiset suojelevat uhanalaisia lajeja viidakoissa ja auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille.
  • Hemmottele eläinrakkaita lapsia viidakkoseikkailuilla tämän Norsuvauvan pelastusoperaatio viidakossa (41421) -setin parissa. Se sisältää viidakkoympäristön ja auton, jotka innostavat loputtomiin, luoviin leikkeihin.
  • Setti sisältää kaksi rakennettavaa mininukkehahmoa, norsuvauvalelun ja hienoja tarvikkeita, kuten leluradiopuhelimen ja lelusyöttöpullon, jotka inspiroivat rakennuspuuhiin ja kekseliäisiin leikkeihin.
  • Lapset voivat kutsua apua radiopuhelimilla, ajaa autolla suolle, vetää norsulelun liejusta vinssin avulla sekä hoitaa ja ruokkia norsua kuljettaessaan sitä turvaan.
  • Etsitkö loistavaa syntymäpäivä- tai joululahjaa 6 vuotta täyttäneille eläinrakkaille lapsille? Olet löytänyt etsimäsi! Tämä lelusetti on hieno tapa esitelläLEGO® Friends maailma lapsille tai ilahduttaa tv-sarjan faneja.
  • Viidakkoympäristö on 10 cm korkea ja 9 cm leveä, joten se sopii säilöön pieneen tilaan. Se on yhteensopiva kaikkien LEGO® settien kanssa, joten lapset voivat siirtyä violetilla leluautolla muihin huoneestansa löytyviin LEGO setteihin.
  • Tässä viidakkotehtävässä ei tarvita paristoja – vain sisua, päättäväisyyttä ja LEGO® Friends Stephanie ja Emma tiimiisi.
  • LEGO® settien mukana on selkeät ohjeet, joten ne ovat parhaita rakennusleluja lapsille. Löydät Instructions PLUS -ohjeet LEGO Building Instructions sovelluksesta, jossa lapset voivat zoomata, kiertää ja tarkastella mallia rakentaessaan sitä.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat tiukat laatuvaatimukset jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne kiinnittyvät täydellisesti ja irtoavat helposti, kun on uuden rakennelman aika.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen LEGO Friends lelusetti täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Ne saattavat kestää jopa norsuvauvan käsittelyn…

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.