Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Heartlake Cityn luomukahvila 41444

Monipuolinen lelusetti ruoasta kiinnostuneille lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn luomukahvila
SKU 41444
EAN 5702016914818
Kappaleita 314
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Heartlake Cityn luomukahvila 41444 kuvaus

Etsitkö luovaa syntymäpäivälahjaa lapsille, jotka välittävät planeetastamme? LEGO Friends Heartlake Cityn luomukahvilan (41444) parissa lapset viihtyvät tuntikausia. Lapset voivat leikkiä taikovansa herkkuluomuksia keittiössä ja kasvattavansa raaka-aineita kahvilan puutarhassa. Lelu kannustaa kestävään kehitykseen.

Nykyajan leikkeihin
Tämä kahvila- ja keittiösetti tulvii näppäriä yksityiskohtia ympäristötietoisten lasten iloksi. Lapset voivat auttaa LEGO Friends Miaa lajittelemaan roskat kierrätyspisteellä. Mininuket voivat kulkea ympäri Heartlake Cityä söpöllä pyörällä ja tarjoilla mehukojusta herkullisia juomia päästöttömästi!

Tervetuloa Heartlake Cityyn
LEGO Friends tuotteiden parissa lapset tutustuvat kiinnostaviin asioihin, osallistuvat jännittäviin tehtäviin tai nauttivat ystävyydestä heitä itseään muistuttavien hahmojen seurassa, joihin on helppo samaistua.

  • Heartlake Cityn luomukahvila (41444) on pullollaan leikkeihin innostavia juttuja. Siellä on lelukeittiöpuutarha ja polkupyörällä vedettävä mehukoju. Näin lapset voivat rakentaa paremman maapallon – palikka palikalta.
  • Sisältää 3 mininukkea rajattomiin hauskoihin roolileikkeihin, mukaan lukien tammikuun 2021 uutuutena isoisä-mininuken ja lapsenlapsi-mikronuken, sekä söpöjä ja realistisia yksityiskohtia.
  • Lapset voivat kasvattaa leikeissään kasviksia ja vihanneksia, leipoa leipää, tehdä voileipiä ja tarjoilla niitä asiakkaille, lajitella kierrätettävät roskat ja hengailla ystävien kanssa. Polkupyörällä vedettävästä mehukojusta voi myydä juomia.
  • Täydellinen, yksityiskohtainen lahja lapsille, jotka välittävät ympäristöstä. Ruoasta innostuneilla lapsilla on hauskaa tuntikausien ajan tämän luovan lahjan parissa. Se sopii mainiosti 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Kahvilalelusetti on 11 cm korkea, 27 cm pitkä ja 10 cm syvä, joten se vie vähän tilaa hyllyllä koristeena.
  • Lukuisattarvikkeet saavat luovuuden virtaamaan. Setissä on uuni, tehosekoitin, kahvinkeitin, voileipien tarjoiluhylly ja paljon ruokaosia vilkkaisiin kahvilaleikkeihin.
  • Esittele lapsille Heartlake Cityn lelujen suosittu maailma. Siellä he tutustuvat hahmoihin, jotka välittävät maapallosta yhtä paljon kuin ystävistään.
  • LEGO rakennuskomponentit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Tämän LEGO ruokalelusetin palikat ja osat on testattu huolellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.