Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41396 Koirien leikkikenttä

Hauska koiranpentuaiheinen leikkisetti lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Koirien leikkikenttä
SKU 41396
EAN 5702016618839
Kappaleita 57
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41396 Koirien leikkikenttä kuvaus

  • Tutustuta pienemmät lapset LEGO® rakentamisen ja lemmikeistä huolehtimisen iloon tällä värikkäällä LEGO® Friends Koirien leikkikenttä (41396) leikkisetillä. Setin sisältämässä pentuliukumäessä on aloituspalikka, joka helpottaa rakentamista.
  • Lapset voivat leikkiä tuntikausia Mian ja hänen koiriensa Cookien ja Cocon kanssa Heartlake Cityn puistossa, työntää koiranpentuja alas liukumäkeä LEGO® skeittilaudalla tai pyörittää niitä karusellissa.
  • Luovaan hupiin saa lisämaustetta huikeilla tarvikkeilla, kuten Mian aurinkolaseilla, harjalla, kulholla, koirankeksillä, kahdella luulla ja kahdella rusetilla, jotka voi kiinnittää koirahahmoihin. Mallit yhdistyvät loistavasti muihin LEGO® leikkisetteihin kekseliäisiin leikkeihin.
  • Helposti rakennettavat mallit, LEGO® Friends TV-sarjasta tuttu Mia sekä söpöt LEGO® lemmikit tekevät 57-osaisesta eläinaiheisesta leikkisetistä parhaan syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjan 4 vuotta täyttäneille lapsille (erityisesti koirien ystäville).
  • Pentuliukumäki on 11 cm korkea, 9 cm pitkä ja 5 cm leveä, joten sen voi helposti pakata laukkuun yhdessä muiden rakennelmien ja lelutarvikkeiden kanssa viihdyttämään pieniä lapsia minne hyvänsä menettekin.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä LEGO® aloitussetti toimii lasten mielikuvituksella. Setti kehittää lasten tarinointitaitoja, kun leikkivät LEGO® koirahahmojen kanssa.
  • Tee rakentamisesta ekstrahauskaa lapsille helppokäyttöisillä Instructions PLUS -ohjeilla, jotka löytyvät LEGO® Life sovelluksesta. Pienetkin rakentajat voivat zoomata, kiertää ja katsella tätä rakennettavaa mallia samalla, kun he rakentavat sitä palikoista.
  • LEGO® 4+ sarjan seteissä on aloituspalikka, joka tekee rakentamisesta helpompaa ja vahvistaa lasten itseluottamusta. Nämä setit sopivat myös loistavasti lahjaksi kaikkein pienimmille. Ne tutustuttavat lapset LEGO® teemoihin, suosikkielokuviin, tv-sarjojen hahmoihin ja arjen sankareihin.
  • Vuodesta 1958 LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin sisäiset laatukriteerit. Varmistamme, että ne kiinnittyvät täydellisesti ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, purtu ja testattu kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että pienille rakentajille tarkoitettu LEGO® Friends lelusetti täyttää maailman tiukimpien laatu- ja turvallisuusstandardien vaatimukset.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.