Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41396 Koirien leikkikenttä

Hauska koiranpentuaiheinen leikkisetti lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41396
Kappaleita 57
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41396 Koirien leikkikenttä kuvaus

  • Tutustuta pienemmät lapset LEGO® rakentamisen ja lemmikeistä huolehtimisen iloon tällä värikkäällä LEGO® Friends Koirien leikkikenttä (41396) leikkisetillä. Setin sisältämässä pentuliukumäessä on aloituspalikka, joka helpottaa rakentamista.
  • Lapset voivat leikkiä tuntikausia Mian ja hänen koiriensa Cookien ja Cocon kanssa Heartlake Cityn puistossa, työntää koiranpentuja alas liukumäkeä LEGO® skeittilaudalla tai pyörittää niitä karusellissa.
  • Luovaan hupiin saa lisämaustetta huikeilla tarvikkeilla, kuten Mian aurinkolaseilla, harjalla, kulholla, koirankeksillä, kahdella luulla ja kahdella rusetilla, jotka voi kiinnittää koirahahmoihin. Mallit yhdistyvät loistavasti muihin LEGO® leikkisetteihin kekseliäisiin leikkeihin.
  • Helposti rakennettavat mallit, LEGO® Friends TV-sarjasta tuttu Mia sekä söpöt LEGO® lemmikit tekevät 57-osaisesta eläinaiheisesta leikkisetistä parhaan syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjan 4 vuotta täyttäneille lapsille (erityisesti koirien ystäville).
  • Pentuliukumäki on 11 cm korkea, 9 cm pitkä ja 5 cm leveä, joten sen voi helposti pakata laukkuun yhdessä muiden rakennelmien ja lelutarvikkeiden kanssa viihdyttämään pieniä lapsia minne hyvänsä menettekin.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä LEGO® aloitussetti toimii lasten mielikuvituksella. Setti kehittää lasten tarinointitaitoja, kun leikkivät LEGO® koirahahmojen kanssa.
  • Tee rakentamisesta ekstrahauskaa lapsille helppokäyttöisillä Instructions PLUS -ohjeilla, jotka löytyvät LEGO® Life sovelluksesta. Pienetkin rakentajat voivat zoomata, kiertää ja katsella tätä rakennettavaa mallia samalla, kun he rakentavat sitä palikoista.
  • LEGO® 4+ sarjan seteissä on aloituspalikka, joka tekee rakentamisesta helpompaa ja vahvistaa lasten itseluottamusta. Nämä setit sopivat myös loistavasti lahjaksi kaikkein pienimmille. Ne tutustuttavat lapset LEGO® teemoihin, suosikkielokuviin, tv-sarjojen hahmoihin ja arjen sankareihin.
  • Vuodesta 1958 LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin sisäiset laatukriteerit. Varmistamme, että ne kiinnittyvät täydellisesti ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, purtu ja testattu kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että pienille rakentajille tarkoitettu LEGO® Friends lelusetti täyttää maailman tiukimpien laatu- ja turvallisuusstandardien vaatimukset.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.