Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Annan ja Elsan huurteinen ihmemaa 43194

Luova lelun rakennussarja vie hauskoihin talviseikkailuihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Annan ja Elsan huurteinen ihmemaa
SKU 43194
EAN 5702016909654
Kappaleita 154
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 54,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Annan ja Elsan huurteinen ihmemaa 43194 kuvaus

Kehitä lasten itseluottamusta leikin avulla tällä 4+ LEGO | Disney Annan ja Elsan huurteinen ihmemaa (43194) setillä. Setti sisältää Disneyn Frozen-elokuvasta tutun jäälinnan, selkeät kuvaohjeet lapsille, jotka vasta opettelevat lukemaan, ja digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. LEGO Instructions PLUS sovelluksen ohjeilla nuoretkin rakentajat kokevat olevansa mestarirakentajia… eikö olekin huikeaa!

Opettavaisia leikkihetkiä
Tämä 4+-setti on suunniteltu aloitteleville rakentajille, ja sen monet yksityiskohdat ja hahmot varmistavat upean leikkielämyksen. Pakkauksen jokainen pussi sisältää kokonaisen mallin. Linnassa on aloituspalikkana pohjalevy ja suuret seinät, joista on helppo rakentaa. Leikit pääsevät nopeasti alkuun!

Upeita leikkejä koko perheelle
Lapset ja aikuiset saavat viettää aikaa jäälinnassa Disneyn Annan, Elsan ja Olafin kanssa. 4+-settien parissa aikuisetkin saavat osallistua lasten hauskoihin rakennusleikkeihin. Setit sopivat niin LEGO konkareille kuin lapsille, jotka tutustuvat LEGO palikoihin ensimmäistä kertaa.

  • Tämä 4+ LEGO ǀ Disney Annan ja Elsan huurteinen ihmemaa (43194) setti sisältää paljon yksityiskohtia ja toimintoja. Sen parissa lapset oppivat rakentamaan viettäessään aikaa Disneyn Annan, Elsan ja heidän ystäviensä kanssa.
  • Setissä on jäälinna, 3 pienempää rakennelmaa, Disneyn Annan ja Elsan mininukkehahmot sekä Olafin ja 3 lumipalleron LEGO hahmot. Aloituspalikka antaa vauhtia rakentamiselle, joten leikeille jää enemmän aikaa!
  • Disneyn Frozenin fanit ihastuvat tarvikkeisiin, kuten jäätuoliin, lyhtyyn, lasikupuun ja aarrearkkuun, jossa on kruunu ja timantteja. Setti sopii täydellisesti elokuvasta tuttujen suosikkitarinoiden leikkimiseen tai mielikuvitusleikkeihin.
  • Hieno yllätyslahja 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka haluat yllättää iloisesti. Palkitse hyvästä suorituksesta hauskalla lahjalla, joka viihdyttää tuntikausien ajan ja kehittää rakennustaitoja ja luovuutta.
  • Jäälinna on 23 cm korkea ja 13 cm leveä eli juuri sopivan kokoinen loputtomiin leikkeihin. Se on yhteensopiva kaikkien LEGO palikoiden kanssa, joten sitä voi laajentaa lasten rakennustaitojen kehittyessä.
  • Selkeät kuvaohjeet sopivat mainiosti lapsille, jotka vasta opettelevat lukemaan. LEGO Building Instructions sovelluksen digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla lapset hahmottavat mallin paremmin rakentaessaan sitä.
  • 4+-lelusetit opettavat lapset rakentamaan hauskalla tavalla. Helpot rakennusvaiheet vahvistavat lasten itseluottamusta. Settien parissa lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.