Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43194 Annan ja Elsan huurteinen ihmemaa

Luova lelun rakennussarja vie hauskoihin talviseikkailuihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Annan ja Elsan huurteinen ihmemaa
SKU 43194
Kappaleita 154
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43194 Annan ja Elsan huurteinen ihmemaa kuvaus

  • Tämä 4+ LEGO® ǀ Disney Annan ja Elsan huurteinen ihmemaa (43194) setti sisältää paljon yksityiskohtia ja toimintoja. Sen parissa lapset oppivat rakentamaan viettäessään aikaa Disneyn Annan, Elsan ja heidän ystäviensä kanssa.
  • Setissä on jäälinna, 3 pienempää rakennelmaa, Disneyn Annan ja Elsan mininukkehahmot sekä Olafin ja 3 lumipalleron LEGO® hahmot. Aloituspalikka antaa vauhtia rakentamiselle, joten leikeille jää enemmän aikaa!
  • Disneyn Frozenin fanit ihastuvat tarvikkeisiin, kuten jäätuoliin, lyhtyyn, lasikupuun ja aarrearkkuun, jossa on kruunu ja timantteja. Setti sopii täydellisesti elokuvasta tuttujen suosikkitarinoiden leikkimiseen tai mielikuvitusleikkeihin.
  • Hieno yllätyslahja 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka haluat yllättää iloisesti. Palkitse hyvästä suorituksesta hauskalla lahjalla, joka viihdyttää tuntikausien ajan ja kehittää rakennustaitoja ja luovuutta.
  • Jäälinna on 23 cm korkea ja 13 cm leveä eli juuri sopivan kokoinen loputtomiin leikkeihin. Se on yhteensopiva kaikkien LEGO® palikoiden kanssa, joten sitä voi laajentaa lasten rakennustaitojen kehittyessä.
  • Selkeät kuvaohjeet sopivat mainiosti lapsille, jotka vasta opettelevat lukemaan. LEGO® Building Instructions sovelluksen digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla lapset hahmottavat mallin paremmin rakentaessaan sitä.
  • 4+-lelusetit opettavat lapset rakentamaan hauskalla tavalla. Helpot rakennusvaiheet vahvistavat lasten itseluottamusta. Settien parissa lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.