Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kultakala 40442

Sp kultakalaa ja kalanpoikasta esittv rakennettava BrickHeadz-malli koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kultakala
SKU 40442
EAN 5702016910889
Kappaleita 186
Sarja LEGO BrickHeadz
LEGO hinta 17,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kultakala 40442 kuvaus

Eläinrakkaat lapset ihastuvat tähän rakennettavaan BrickHeadz Kultakala (40442) settiin, joka kerää katseet koristeena. Kultakala ja kalanpoikanen ovat tutuilla BrickHeadz-jalustoilla ja näyttävät siltä, kuin ne olisivat valmiita puhaltamaan kuplia veden alla. Jalustat kiinnitetään tukevaan, siniseen rakennuslevyyn korallien ja kasvien kera. Rakennuslevyn voi koristella pakkaukseen sisältyvillä 2 tarralla – toisessa on kuplia ja toisessa on korallia. Tämä rakennettava lemmikkisetti on loistavalahja kaikille lapsille, BrickHeadz-keräilijöille ja lemmikkien ystäville.

  • Keräiltävässä rakennussarjassa kultakalan ja kalanpoikasen hauskat LEGO BrickHeadz mallit ovat samassa vedenalaisessa ympäristössä.
  • Hieno lahja LEGO faneille, BrickHeadz-keräilijöille ja 8 vuotta täyttäneille lemmikkien ystäville.
  • Tämä 186-osanen malli on 10 cm korkea. Mukana on korallia ja kasveja sekä 2 tarraa – toisessa on kuplia ja toisessa on koralleja – rakennuslevyn koristeluun.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.