Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Gru, Stuart ja Otto 40420

Kolmen Minions-elokuvahahmon keriltvt BrickHeadz-mallit

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Gru, Stuart ja Otto
SKU 40420
EAN 5702016720228
Kappaleita 244
Sarja LEGO BrickHeadz
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Gru, Stuart ja Otto 40420 kuvaus

LEGO BrickHeadz Gru, Stuart ja Otto (40420) on hauska rakennussarja, jossa on kolme Minions-elokuvasta tuttua hahmoa: Gru, Stuart ja horoskooppikiveä kantava Otto. Hahmot kuuluvat LEGO BrickHeadz mallistoon, ja jokaisella on oma kylttinsä. Hahmot on helppo asettaa esille tukevalle rakennuslevylle joko itsekseen tai muiden BrickHeadz-mallien pariin.

  • Keräiltävän rakennussarjan parissa lapset voivat rakentaa hilpeän LEGO BrickHeadz mallin Rise of Gru -elokuvasta tutuista kolmesta hahmosta.
  • Loistava lahja LEGO ja kätyrien faneille. Rakennussarja on mainio rakennus- ja leikkikokemus 10 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Yhdistä tähän settiin LEGO BrickHeadz Belle Bottom, Kevin ja Bob (40421), niin voit aloittaa vieläkin ilkikurisemmat leikit.
  • Tämä 244-osainen rakennussarja sisältää 8 cm korkean Grun ja 6 cm korkeat kätyrit. Niiden parissa riittää luovaa rakennushupia, ja hahmot näyttävät hyvältä huoneen koristeena.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.