Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilas 40391

Upea kerilykohde: palikoista rakennettava iskusotilaan muotokuva!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilas
SKU 40391
EAN 5702016656787
Kappaleita 151
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 19,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilas 40391 kuvaus

Esittele Ensimmäisen ritarikunnan voimaa tällä LEGO Brick Sketches Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilas (40391) rakennussarjalla. Kaikkien tunteman Star Wars -hahmon muotokuva rakennetaan palikoista 12×16-rakennuslevylle. Voit asettaa tämän upean keräilykohteen pöydälle tai ripustaa seinälle sisäänrakennetun koukun avulla. Hahmo on mahtava syntymäpäivä- tai yllätyslahja kaikille lapsille ja Star Wars -faneille, ja se täydentää hienosti LEGO Brick Sketches muotokuvien kokoelmaa.

  • Nuorista LEGO rakentajista ja Star Wars -faneista on mahtavaa rakentaa ja esitellä tätä Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilaan huikeaa Brick Sketches muotokuvaa.
  • Loistava lahja 8 vuotta täyttäneille. Tämä 151-osainen rakennussarja kuuluu LEGO Brick Sketches teemaan, joka sisältää keräiltäviä 12×16-rakennuslevyille rakennettavia 3D-mallinnuksia kaikille tutuista hahmoista.
  • LEGO Brick Sketches Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilas on 13 cm korkea, 9 cm leveä ja 3 cm syvä. Se herättääansaittua huomiota sekä seinällä että pöydällä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.