Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Maailmankartta 31203

Toteuta oma maailmasi tll vrikkll tee se itse -kartalla ja ripusta se seinlle koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Maailmankartta
SKU 31203
EAN 5702016914900
Kappaleita 11695
Sarja LEGO Art
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 249,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Maailmankartta 31203 kuvaus

Oletko aina halunnut tehdä oman maailmankartan? Voit tehdä sen LEGO 31203:n avulla. Rakenna maailmankartta tuttuun tapaan tai anna sille oma vivahteesi. Vaihda valtameriä tai siirrä osia maasta ja tee siitä kaunis taideteos. Et ole koskaan ennen nähnyt maailmaa näin!

LEGO-maailmankartassa on kolme erilaista haastavaa ulkoasua. Valitse itsellesi mieluisin ja anna lopputulokselle kunniapaikka kodissasi.

Yksilöllinen taideteos seinällesi

.

LEGO 31203 sisältää 40 seinälevyä, LEGO-tiilistä tehdyn kehyksen ja kaksi ainutlaatuista ripustuselementtiä. Näiden avulla voit helposti ripustaa taideteoksesi huoneeseesi tai toimistoosi. Valtameret ovat tässä LEGO-maailmankartassa kaikin tavoin näyttävissä väreissä.

Tee omia kuvioita veteen ja luo taiteellinen kuva maailmasta. Anna mielikuvituksesi laukata ja luo mitä kauneimpia kuvioita, pelottavia merihirviöitä tai mitä ikinä voitkaan keksiä.

Maailman suurin LEGO-setti

Värikäs maailmankartta on tehty 11 695 tiilestä. Näin ollen tämä setti on kaikkien aikojen suurin LEGO-setti. Valmistaudu tuntikausien rakenteluhupiin. Se on rentouttavaa toimintaa, joka antaa sinulle suuren tyydytyksen. Skannaa QR-koodi ja lataa mukaansatempaava ääniraita, jota voit kuunnella rakentamisen aikana.

Kun olet vihdoin valmis, ripusta taideteoksesi seinälle, niin voit nauttia siitä kerta toisensa jälkeen. Maailmankartta on kooltaan 65 x 104 senttimetriä, joten se on varmasti huomiota herättävä.

Merkitse tärkeät paikat

LEGO-piirustuspinnien avulla voit merkitä tärkeitä paikkoja maailmankartalle. Näytä, missä olet jo käynyt tai minne haluat vielä mennä. Näin voit tehdä seinälläsi olevasta maailmankartasta entistäkin henkilökohtaisemman. Mitkä paikat haluat merkitä?

Täydellinen lahja (tai pidä se itselläsi)

LEGO-maailmankartta on täydellinen lahja kaikenlaisille rakentajille. Anna kartta sille matkailun harrastajalle, jolla on vielä lukematon määrä matkoja jäljellä ämpärilistallaan. Tai anna setti LEGO-fanille, joka rakastaa pitkiä rakennusprojekteja.

Tai lahjoita kortti täydelliseksi taidelahjaksi. Voit tietenkin myös pitää kortin itselläsi. Varaa aikaa tälle taidokkaalle rakennusprojektille, nauti rentouttavasta rakennusprosessista ja ihaile sitten omaa ainutlaatuista maailmankarttaasi seinällä.

Ja oletko kyllästynyt siihen jonkin ajan kuluttua? Sitten voit yksinkertaisesti purkaa maailmankartan mukana tulevalla laattojen kääntäjällä ja aloittaa alusta. Tämä setti takaa vuosien hauskanpidon!

  • Rakenna maailmankartta omalla tavallasi tämän upean LEGO Art Maailmankartta (31203) setin avulla. Voit rakentaa 3 erilaista uniikkia vaihtoehtoa tai ikioman versiosi maailmasta.
  • Unohda arki ja rentoudu tämän LEGO setin parissa. Se sisältää 11 695 osaa, mukaan lukien 40 canvas-seinälevyä, palikoista rakennettavat kehykset, 2 ainutlaatuista ripustinta ja laattatyökalun helpottamaan seuraavaa rakennuskertaa.
  • Uppoudu matkailun maailmaan ja luoviin tee se itse -projekteihin tämän setin parissa, ja samalla rentoudut ja lataat akkujasi. Mukana olevan soundtrackin parissa voit nauttia rakentaessasi myös äänimatkasta maailmalla.
  • Rakenna tämä ainutlaatuinen valtamerten syvyyksien inspiroima maailmankartta hienoine, eloisine taustaväreineen. Aseta valmis maailmankartta näytteille. Mikä parasta, voit rakentaa kartan uusiksi juuri sellaiseksi, jolta haluaisit maailman näyttävän.
  • Tämä taideteos on 65 cm korkea ja 104 cm leveä. Se kutsuu sinut ja muut kartoista sekä tee se itse -projekteista kiinnostuneet haastavaan puuhaan.
  • Jo pakkauksen avaaminen on ainutlaatuinen elämys. Lisätietoja sisältävien kuvateoksen tyylisiä ohjeita seuraamalla onnistut rakentamisessa stressaantumatta.
  • LEGO Art sarjat ovat täydellisiä aikuisille suunnattuja keräilykohteita, jotka sopivat seinälle tai hyllylle. Ne ovat palkitsevia rakennuselämyksiä matkailusta ja omasta laatuajasta kiinnostuneille.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että tämä seinälle kiinnitettävä Maailmankartta-taideteos täyttää tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.