Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31203 Maailmankartta

Toteuta oma maailmasi tällä värikkäällä tee se itse -kartalla ja ripusta se seinälle koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Maailmankartta
SKU 31203
Kappaleita 11695
Sarja LEGO Art
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 249,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31203 Maailmankartta kuvaus

  • Rakenna maailmankartta omalla tavallasi tämän upean LEGO® Art Maailmankartta (31203) setin avulla. Voit rakentaa 3 erilaista uniikkia vaihtoehtoa tai ikioman versiosi maailmasta.
Unohda arki ja rentoudu tämän LEGO® setin parissa. Se sisältää 11 695 osaa, mukaan lukien 40 canvas-seinälevyä, palikoista rakennettavat kehykset, 2 ainutlaatuista ripustinta ja laattatyökalun helpottamaan seuraavaa rakennuskertaa. Uppoudu matkailun maailmaan ja luoviin tee se itse -projekteihin tämän setin parissa, ja samalla rentoudut ja lataat akkujasi. Mukana olevan soundtrackin parissa voit nauttia rakentaessasi myös äänimatkasta maailmalla. Rakenna tämä ainutlaatuinen valtamerten syvyyksien inspiroima maailmankartta hienoine, eloisine taustaväreineen. Aseta valmis maailmankartta näytteille. Mikä parasta, voit rakentaa kartan uusiksi juuri sellaiseksi, jolta haluaisit maailman näyttävän. Tämä taideteos on 65 cm korkea ja 104 cm leveä. Se kutsuu sinut ja muut kartoista sekä tee se itse -projekteista kiinnostuneet haastavaan puuhaan. Jo pakkauksen avaaminen on ainutlaatuinen elämys. Lisätietoja sisältävien kuvateoksen tyylisiä ohjeita seuraamalla onnistut rakentamisessa stressaantumatta. LEGO® Art sarjat ovat täydellisiä aikuisille suunnattuja keräilykohteita, jotka sopivat seinälle tai hyllylle. Ne ovat palkitsevia rakennuselämyksiä matkailusta ja omasta laatuajasta kiinnostuneille. LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958. LEGO® osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että tämä seinälle kiinnitettävä Maailmankartta-taideteos täyttää tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.