Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31199 Marvel Studios Iron Man

Tämä taidesetti vie stressin mennessään

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Marvel Studios Iron Man
SKU 31199
EAN 5702016677706
Kappaleita 3167
Sarja LEGO Art
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31199 Marvel Studios Iron Man kuvaus

  • Rakenna tämä LEGO® Art Marvel Studios Iron Man (31199) setti, joka sisältää kolme erilaista rakennettavaa mallia. Vietä laatuaikaa rakentamalla Iron Manin haarniskoja ja aseta suosikkiversiosi seinälle tai hyllylle kaikkien ihailtavaksi.
  • Päästä luovuutesi valloilleen tämän 3 156-osaisen LEGO® setin parissa. Pakkaus sisältää 9 seinälle kiinnitettävää canvaslevyä, Marvel Studios -signeerauslaatan, palikoista rakennettavat LEGO kehykset, uudenlaisen ripustuselementin sekä palikanerottimen helpottamaan uudelleenrakentamista.
  • Anna stressin haihtua ja rakenna ainutlaatuinen LEGO® muotokuva Iron Manin MARK III-, HULKBUSTER MARK I- tai MARK LXXXV -haarniskasta. Kiehtovalta soundtrackilta kuulet yllättäviä tietoja samalla, kun rakennat.
  • Fanita rakastamiasi superhahmoja rakentamalla tämä ainutlaatuinen LEGO® sarja. Haasta luovuutesi, osta kolme settiä ja yhdistä ne upeaksi Iron Man -taideteoksesi kotiisi tai toimistoosi.
  • Tämän LEGO® Art 3-in-1-setin koko on 40 x 40 cm. Aseta se näytteille seinälle tai hyllylle, jossa sen yksityiskohdat tulevat esille. Tämä setti on hieno lahja niin itsellesi kuin muille luoville rakentajille, jotka pitävät supersankareista tai fanittavat Iron Mania.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä aikuisten taidesetti sisältää mukaansa tempaavan LEGO® rakennelman, ja pakkauksesta löytyy myös ainutlaatuinen soundtrack. Pakene tavallista arkea rakentamalla upea taideteos.
  • Rakentaminen sujuu helposti kuvateoksen tyylisillä ohjeilla. Ennen rakentamista voit sukeltaa syvälle Iron Manin maailmaan. Ohjeet opastavat projektin läpi. Uppoudu tästä LEGO® setistä kertovan soundtrackin pariin samalla, kun kokoat taideteosta.
  • Kaikille tuttujen LEGO® Art mallien taideteokset, muusikot, supersankarit ja sithlordit sopivat mainiosti näytteille seinälle tai hyllylle, ja ne ovat palkitsevia rakennuskokemuksia. Niiden parissa voit toteuttaa itseäsi luovasti.
  • LEGO® rakennusosat täyttävät tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja toimivat joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osat testataan huolellisesti. Näin varmistamme, että jokainen LEGO Art rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit. Voit luottaa siihen, että tämä Marvel Studiosin Iron Man -taulu on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.