Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31101 Monsteriauto

Monsteriauto on lelu täynnä mahtavaa murskausvoimaa (ja sen voi rakentaa uudelleen erilaiseksi malliksi)!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monsteriauto
SKU 31101
EAN 5702016616279
Kappaleita 163
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 17,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31101 Monsteriauto kuvaus

  • Innosta lapset luovaan leikkiin jännittävällä setillä, joka sisältää kolme lelumallia: monsteriauton, muskeliauton ja dragsterin. Loistava lahja lapsille. Rakenna, pura ja rakenna uudelleen – leikki ei lopu koskaan!
  • Mitä haasteita on edessä? Lasten mielikuvitus ja rakennustaidot kehittyvät upouusilla tavoilla, kun he kaahaavat ympäriinsä monsteriautolla, kruisaavat muskeliautolla, lyövät ennätykset dragsterilla tai rakentavat jotain täysin uutta.
  • Tässä setissä on kolme lapsille suunniteltua vaihtoehtoa: Creator 3-in-1 Monsteriauto (31101), muskeliauto tai huippunopea dragsteri. Lapset voivat leikkiä tällä setillä erikseen tai kehittää rakennustaitojaan yhdistämällä sen muihin LEGO® setteihin.
  • Jokainen luovan rakentamisen ystävä ihastuu tähän uskomattomaan settiin. Tehokkaan monsteriauton, tyylikkään kilpa-auton ja hauskan dragsterin sisältävä pakkaus on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Koottu ja valmiina toimintaan. Monsteriauto on yli 6 cm korkea, 10 cm pitkä ja 8 cm leveä, joten se on riittävän suuri tarjoamaan todellista jännitystä mutta sopivan pieni mukaan otettavaksi.
  • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
  • Hauskuus alkaa heti, kun pakkaus on avattu. Lapset voivat rakentaa minkä tahansa kolmesta lelumallista. Selkeidenohjeiden ansiosta rakentaminen on hauskaa ja helppoa. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen, luovien tehtävien parissa.
  • Anna lapsille vapaus kehittää rakennustaitojaan ja luovuuttaan leikeissä LEGO® Creator 3-in-1 settien parissa. Tämä jännittävä autoleikkisetti kehittää lasten luovuutta ja mielikuvitusta lukuisilla rakennusmahdollisuuksilla.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.