Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Jokivarren asuntolaiva 31093

Nauti purjehdusseikkailuista eksoottisten elinten kanssa LEGO Creator 3-in-1 Jokivarren asuntolaivalla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Jokivarren asuntolaiva
SKU 31093
EAN 5702016367874
Kappaleita 396
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Jokivarren asuntolaiva 31093 kuvaus

Lähde vesille mukavalla LEGO Creator 3-in-1 31093 Jokivarren asuntolaivalla. Tässä erikoisessa asuntolaivamallissa on joukko hauskoja ominaisuuksia, kuten yksityiskohtia sisältävä kansi, jossa on pyörivä tuoli, työpöytä ja paikoilleen kiinnitetty onkivapa. Laivan voi myös avata ja tutkia yksityiskohtaista hyttiä, jossa on tuoli, vuode, televisio, lamppu ja keittiö. Creator 3-in-1 -setit tarjoavat kolme erilaista rakennus- ja leikkikokemusta. Rakenna tämä leluvene, ja rakenna osista sitten klassinen Vesitaso tai nauti vesiseikkailuista Kalastajakylässä, jossa on laituri, kahvila ja kalastusvene. Asuntolaivassa on kaksi minihahmoa, jotka ovat valmiita seikkailuihin, sekä palikoista rakennetut linnun, pelikaanin ja krokotiilin hahmot.

  • Nauti kolmesta rakennusmahdollisuudesta tämän LEGO Creator 3-in-1 -setin parissa. Rakenna Jokivarren asuntolaiva ja rakenna osista sitten Vesitaso, satama ja taskurapu tai Kalastajakylä, jossa on laituri, kahvila ja kalastusvene.
  • Jokivarren asuntolaivassa on yksityiskohtainen hytti, jossa on tuoli, vuode, televisio, lamppu ja keittiö, sekä yksityiskohtia sisältävä kansi, jossa on kaksi markiisia, pyörivä tuoli, työpöytä, paikalleen kiinnitetty onkivapa ja neljä lamppua.
  • Mukana on kaksiminihahmoa: kalastaja ja tyttö, jotka ovat valmiita seikkailuihin, sekä palikoista rakennetut linnun, pelikaanin ja krokotiilin hahmot.
  • Lähde hauskoihin seikkailuihin Jokivarren asuntolaivalla eksoottisten LEGO eläinten kanssa!
  • Tarvikkeina on kamera, kolme pelastusrengasta ja kaksi kalaa.
  • Jokivarren asuntolaiva on yli 10 cm korkea, 17 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Vesitaso on yli 10 cm korkea, 17 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Kalastajakylä on yli 12 cm korkea, 27 cm pitkä ja 17 cm leveä.
  • Leluvene on yli 7 cm korkea, 17 cm pitkä ja 6 cm leveä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.