Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31108 Karavaanariperheloma

Karavaanariperheloma on luontoseikkailu, joka muuntautuu moneksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Karavaanariperheloma
SKU 31108
Kappaleita 766
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31108 Karavaanariperheloma kuvaus

  • LEGO® Creator 3-in-1 Karavaanariperheloma (31108) innostaa luovaan leikkiin kolmella vaihtoehtoisella mallilla: asuntovaunulla, asuntoautolla tai majakalla. Rakenna, pura ja rakenna uudelleen – leikki ei lopu koskaan!
  • Maailma on täynnä hauskoja mahdollisuuksia! Lapset voivat viedä mielikuvituksensa ja rakennustaitonsa uudelle tasolle yksityiskohtaisella asuntovaunuyhdistelmällä, hypätä asuntoautoon tai vierailla majakassa. Osista voi myös rakentaa jotain ihan uutta.
  • Setti sisältää kolmevaihtoehtoista mallia: LEGO® Creator 3-in-1 Karavaanariperheloma (31108), asuntoauto tai majakka. Settiin kuuluu myös kolme minihahmoa ja kolme erilaista palikoista rakennettavaa eläintä, jotka toivat lisähupia leikkeihin.
  • Luovista leikeistä ja rakennuspuuhista pitävän unelmasetti. Yksityiskohtainen asuntovaunun ja retroauton yhdistelmä, asuntoauto ja majakka ovat loistava joulu- tai syntymäpäivälahja 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Valmiina seikkailuun? Asuntovaunun ja retroauton yhdistelmä on 13 cm korkea, 34 cm pitkä ja 12 cm leveä, joten siihen mahtuu lukuisia jännittäviä yksityiskohtia ja se on tarpeeksi iso kunnon seikkailuihin!
  • Saa virtansa lapsen mielikuvituksesta ja antaa leikin aihetta tuntikausiksi! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
  • Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelun rakentamisella. Rakenna ensin yksi kolmesta mallista, jonka voit muuntaa myöhemmin toiseksi malliksi. Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen, luovien tehtävien parissa.
  • LEGO® Creator 3-in-1 seteillä annat lapsille loputtomasti mahdollisuuksia rakennustaitojen kehittämiseen. Tämä jännittävä retkeilysetti sisältää lukuisia rakennusmahdollisuuksia, jotka kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.