Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21329 Ideas Fender Stratocaster

Fender Stratocaster ?kitara LEGO tyyliin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ideas Fender Stratocaster
SKU 21329
EAN 5702017071978
Kappaleita 1074
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21329 Ideas Fender Stratocaster kuvaus

  • Tästä huikean yksityiskohtaisesta LEGO® Ideas setistä (21329) voit rakentaa 1970-luvulta tutun Fender® Stratocaster® ‑kitaran ja Fender 65 Princeton® Reverb ‑vahvistimen koriste-esineeksi.
  • Kitarassa on eri asentoihin asetettava vibrakampi, mikrofonin valitsin ja viritystapit, kuusi kieltä, Fender®-logotarrat ja kankainen hihna. Setin palikoista voit rakentaa joko punaisen tai mustan kitaran.
  • Vahvistimen paneelit voi irrottaa, joten pääset tutkimaan tarkemmin emolevyä, kaikupohjaa, kaiutinta ja muita yksityiskohtia. Mukana myös logotarrat ja muovikaapelit, joilla vahvistimen voi yhdistää kitaraan ja jalkakytkimeen.
  • Mukana taittuva kitarateline, 4 eriväristä plektraa ja LEGO® palikoista rakennettava Fender®-logotarra, jonka voit laittaa valmiiseen kitaraan, vahvistimeen tai haluamaasi paikkaan.
  • Kitara on 36 cm pitkä, 11 cm leveä ja 3 cm syvä. Tämä LEGO® malli on huikea lahja kitaransoittajille, musiikinystäville ja Fender® Stratocaster® ‑faneille.
  • Hauska setti itsenäiseen rakenteluun tai yhteisiin hetkiin ystävien ja perheen kanssa. Setin parissa on kiva uppoutua eeppisen kitaran yksityiskohtiin sekä musiikin ja/tai LEGO® palikoilla rakentelun maailmaan.
  • 1 079-osaisen setin mukana tulee vihkonen, jossa kerrotaan Fender® Stratocaster® ‑kitaran historiasta sekä setin suunnitelleesta fanista ja LEGO® suunnittelijoista. Mukana myös vaiheittaiset ohjeet antoisaan rakennuselämykseen.
  • Upea setti otettiin LEGO® Ideas kokoelmaan Music to our Ears ‑kilpailun tuloksena. Pienoismallin on suunnitellut LEGO fani. LEGO Ideas tuomaristo valitsi rakennelman seuraavaksi LEGO Ideas setiksi yhdeksästä kilpailuun osallistuneesta mallista.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten liitokset ovat lujia ja rakennelmat kestäviä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® rakennuspalikoita ja osia testaan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen LEGO setti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus‑ ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.