Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21317 Hyrylaiva Willie

Kaikki Hyrylaiva Villen kyytiin juhlimaan Mikki Hiiren syntympiv!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hyrylaiva Willie
SKU 21317
EAN 5702016501995
Kappaleita 751
Sarja LEGO Ideas
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21317 Hyrylaiva Willie kuvaus

Disneyn Mikki Hiiren fanit rakastavat tätä LEGO Ideas 21317 Höyrylaiva Ville lelua, joka on suunniteltu kaikkien aikojen kuuluisimman sarjakuvahahmon 90-vuotisjuhlan kunniaksi. Mikki Hiiren ensiesiintyminen valkokankaalla tapahtui vuonna 1928 lyhyessä, mustavalkoisessa piirroselokuvassa nimeltä Höyrylaiva Ville. Se oli ensimmäinen Disney-elokuva, jossa oli synkronoitu ääni. Tässä LEGO palikkaversiossa S/S Ville -höyrylaivasta höyrypiiput liikkuvat ylös ja alas ja siipirattaat pyörivät, kun laivaa työnnetään. Laivan komentosillalle mahtuu yksi minihahmo ja siellä on merileikkeihin innostavia yksityiskohtia, kuten ruori, pelastusrengas ja koottava laivakello. Kannella on toimiva nosturi, jolla voi nostaa perunalaatikon laivan kyytiin. Tämän upean setin mukana tulevat huhtikuun 2019 uutuudet, hopeanhohtoiset Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -minihahmot sekä papukaijahahmo. Upea, lapsille ja aikuisille tarkoitettu mustavalkoinen LEGO setti, jonka avulla voi luoda kohtauksia alkuperäisestä Mikki Hiiri -piirroselokuvasta tai jonka voi koota ja asettaa esille.

  • Rakenna tämä LEGO keräilysetti ja laita se esille tai toteuta suosikkikohtauksesi Disneyn Mikki Hiiri -klassikosta Höyrylaiva Ville.
  • Tähän ainutlaatuiseen settiin sisältyy kaksi huhtikuun 2019 uutuusminihahmoa: hopeanhohtoinen Mikki Hiiri ja Minni Hiiri. Setti sisältää myös Mikki Hiiren papukaijan.
  • Legendaarisessa höyrylaiva Villessä on mustavalkoinen väritys, piilopyörät, liikkuvat höyrypiiput, pyörivät siipirattaat, säädettävä nosturi ja lisätarvikkeita, kuten S.S. Willie -nimikyltti, 1928-vuosikyltti ja perunalaatikko.
  • Laivan komentosillalle mahtuu yksi minihahmo, koottava laivakello, ruori ja pelastusrengas.
  • Kaksi höyrypiippua liikkuu ylös ja alas ja kaksi siipiratasta pyörii, kun laivaa työnnetään.
  • Lisätarvikkeisiin kuuluvat Minni Hiiren kitara ja nuotit.
  • Tämän luovan LEGO Ideas rakennussetin mukana on vihkonen, jossa on rakennusohjeet, hauskoja faktoja Disneyn vuoden 1928 historiallisesta Höyrylaiva Ville -piirroselokuvasta sekä tietoja tämän upean retrosetin keksijästä – joka on itsekin sarjan fani – ja LEGO suunnittelijoista.
  • Höyrylaiva Villen mitat: korkeus 15 cm, pituus 26 cm ja leveys 14 cm.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.