Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Mehiläistarha 21165

Leiki vauhdikkaita mehilisleikkej tll LEGO Minecraft rakennussarjalla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mehiläistarha
SKU 21165
EAN 5702016913774
Kappaleita 238
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Mehiläistarha 21165 kuvaus

LEGO Minecraft Mehiläistarha (21165) kuhisee ideoita roolileikkeihin. Minecraftin pelaajat ja ihan kaikki muutkin pääsevät uppoutumaan loputtomiin mielikuvitusleikkeihin verkkopelin hauskoilla hahmoilla ja olennoilla.

Minecraftin inspiroimia loputtomia leikkejä
Lapset pääsevät auttamaan kilttejä mehiläisiä kasvattamaan kukkia, odottamaan satoa ja valmistamaan hunajaa mehiläispesässä. Heidän on kuitenkin torjuttava vihainen mehiläisparvi, joka hyökkäilee sinne tänne tähdäten lampaan ja pelästyneen kyläläisen kimppuun. Tämä monipuolinen setti on jännittävä ja mukaansatempaava ja opettaa uusia taitoja. Innovatiivinen setti sisältää konkreettisia toimintoja, siivekkään mehiläisten hoitajan, kyläläisen ja kahdeksan ahkeraa mehiläistä. Hauskat leikit pääsevät heti alkuun.

Konkreettista Minecraft-toimintaa LEGO rakennusleluilla!
Etsitkö parasta syntymäpäivä- tai joululahjaa Minecraft-fanille? LEGO Minecraft setit tuovat verkkopelin huvit pelaajien käsien ulottuville.

  • LEGO Minecraft Mehiläistarha (21165) sisältää verkkopelistä tuttuja hahmoja ja olentoja. Se pursuaa ideoita roolileikkeihin niin Minecraft-pelaajille kuin ihan kaikille muille.
  • Sisältää elytra-siipiin sonnustautuneen mehiläisten hoitajan, kyläläisen, karitsan, neljä kilttiä mehiläistä ja neljä vihaista mehiläistä. Setissä on myös pyörittimen, josta mehiläiset voivat lentää aiheuttamaan tuhoa!
  • Lapset pääsevät liittymään neljän kiltin mehiläisen pariin auttamaan kukkia ja satoa kasvamaan. Myös mehiläisten hoitaja tarvitsee lasten apua, sillä ilmassa pörrää neljä vihaista mehiläistä, jotka pelottelevat lammasta ja kyläläistä.
  • Minecraftin pelaajat ja kaikki 8 vuotta täyttäneet pääsevät surisemaan tämän hauskan mehiläislelun parissa. Upea joulu- tai syntymäpäivälahja lapsille, jotka haluavat pelata suosikkipeliään uusilla tavoilla.
  • Tämä monipuolinen LEGO Minecraft setti on 19 cm korkea, 16 cm leveä ja 13 cm syvä. Lapset voivat rakentaa setin leikkeihin ja järjestellä kaiken uusiksi upouusiin leikkeihin. Leikit yltyvät entisestään, kun setti yhdistetään muihin LEGO Minecraft leluihin.
  • Tässä LEGO Minecraft setissä ei tarvita paristoja, sillä se saa virtansa lasten mielikuvituksesta! Käytännönläheinen leikki kehittää lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Leiki yksin tai ystävien kanssa.
  • Yksinkertaisten painettujen ohjeiden avulla rakentaminen on helppoa. Lapset pääsevät nopeasti leikkimään ja maksimaalisen LEGO Minecraft huvin pariin.
  • LEGO Minecraft rakennussarjoilla voi leikkiä Minecraft-verkkopelistä tuttuja jännittäviä seikkailuja. LEGO Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset mallit vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.