Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21165 Mehiläistarha

Leiki vauhdikkaita mehiläisleikkejä tällä LEGO Minecraft rakennussarjalla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mehiläistarha
SKU 21165
Kappaleita 238
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21165 Mehiläistarha kuvaus

  • LEGO® Minecraft™ Mehiläistarha (21165) sisältää verkkopelistä tuttuja hahmoja ja olentoja. Se pursuaa ideoita roolileikkeihin niin Minecraft-pelaajille kuin ihan kaikille muille.
  • Sisältää elytra-siipiin sonnustautuneen mehiläisten hoitajan, kyläläisen, karitsan, neljä kilttiä mehiläistä ja neljä vihaista mehiläistä. Setissä on myös pyörittimen, josta mehiläiset voivat lentää aiheuttamaan tuhoa!
  • Lapset pääsevät liittymään neljän kiltin mehiläisen pariin auttamaan kukkia ja satoa kasvamaan. Myös mehiläisten hoitaja tarvitsee lasten apua, sillä ilmassa pörrää neljä vihaista mehiläistä, jotka pelottelevat lammasta ja kyläläistä.
  • Minecraftin™ pelaajat ja kaikki 8 vuotta täyttäneet pääsevät surisemaan tämän hauskan mehiläislelun parissa. Upea joulu- tai syntymäpäivälahja lapsille, jotka haluavat pelata suosikkipeliään uusilla tavoilla.
  • Tämä monipuolinen LEGO® Minecraft™ setti on 19 cm korkea, 16 cm leveä ja 13 cm syvä. Lapset voivat rakentaa setin leikkeihin ja järjestellä kaiken uusiksi upouusiin leikkeihin. Leikit yltyvät entisestään, kun setti yhdistetään muihin LEGO Minecraft leluihin.
  • Tässä LEGO® Minecraft™ setissä ei tarvita paristoja, sillä se saa virtansa lasten mielikuvituksesta! Käytännönläheinen leikki kehittää lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Leiki yksin tai ystävien kanssa.
  • Yksinkertaisten painettujen ohjeiden avulla rakentaminen on helppoa. Lapset pääsevät nopeasti leikkimään ja maksimaalisen LEGO® Minecraft™ huvin pariin.
  • LEGO® Minecraft™ rakennussarjoilla voi leikkiä Minecraft™-verkkopelistä tuttuja jännittäviä seikkailuja. LEGO Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset mallit vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.